چی بخوریم؟ کله‌پاچه خوب در تهران

پست شده در ۳ فروردین ۱۳۹۵ | توسط مهدی ملکی‌فر

157

کله‌پاچه خوب در تهران

کله‌پاچه ذاتاً آنقدرها موجود تر و تمیزی نیست. انتظار بیشتری هم نمی‌شود داشت. اما یک بخشی از کثیفی ماجرا هم ربطی به کله‌پاچه ندارد و ابتکار کله‌پزی‌هاست. به عنوان یک دوست‌دار کله‌پاچه، می‌گویم بزرگترین بحران این است که بتوانید یک کله‌پزی تمیز پیدا کنید. چون مزه کله‌پاچه، بر خلاف دیزی، آنقدرها بین کله‌پزی‌ها تفاوت ندارد و فرق ماجرا بیشتر در همین تمیزی است. قیمت کله‌پاچه هم مطابق نرخ اتحادیه است و قریب به اتفاق طباخی‌ها، همان نرخ را حساب می‌کنند.

 

طباخی لاله: یک کله‌پاچه خوب در تهران

طباخی‌های زیادی در تهران را گشته‌ایم. خیلی از معروف‌ها را هم دیده‌ایم و متأسفانه باید گفت خیلی‌هایشان آنطور که باید و شاید، بهداشت را رعایت نمی‌کنند. اصلا انگار که تعمدی داشته باشند در رعایت نکردن بهداشت! در میان همه‌ی این‌ها، در خیابان کارگر شمالی، کمی پایینتر از خیابان فاطمی، طباخی «لاله» قرار دارد که بی‌شک یکی از «تمیزترین‌ها» به حساب می‌آید.

خدمه طباخی کلا مشغول بشور و بساب هستند و تمیزی مغازه در کوچکترین جزئیات احساس می‌شود. به محض اینکه می‌نشینید، (بر خلاف بسیاری طباخی‌ها) از شما سفارش می‌گیرند و همزمان سرویس را برایتان می‌آورند.

یکی دیگر از مشکلات کله‌پاچه‌خورها، چربی و سنگینیِ کله‌پاچه است. طباخی لاله، کله‌پاچه را کمی سبکتر و کم‌چرب‌تر طبخ می‌کند. طوری که اگر به قدر ظرفیتتان بخوری، بعد از آن احساس سنگینی عجیبی نکنید. نان هم همیشه تازه است و نارنج تازه کنار غذا سرو می‌شود.

از کله‌پاچه تمیز لذت ببرید و چای بعد از کله‌پاچه فراموش نشود : )

 

 

 

ایول!
17

Tags: , , , , , ,


درباره نویسنده

مهدی ملکی‌فر

من عکاس و تصویربردار مجموعه چی هستم. این عکسهایی که ازرستورانها و خوراکیها و چیزهای دیگر میبینید، بیشترشان را من میگیرم. گاهی خودم هم ازتجربه‌هایم برایتان می‌نویسم. خصوصا اگرخوردنی باشد. راستی فیلم‌های آموزشی چی را هم کارگردانی می‌کنم. دراصل مهندسم و مشغول تحصیل در رشته مدیریت کسب وکار. اما کار مهمم این‌هاییست که گفتم!



Back to Top ↑