چی بخوریم؟ صبحانه خوب

پست شده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ | توسط منصوره مصطفی‌زاده

19

صبحانه خوب کجا بخوریم؟

صبحانه‌خورهای حرفه‌ای یک قدم بیایند جلو. خب بقیه می‌توانند بروند؛ همان‌هایی که با یک لقمه کره و مربا یا دیگر ته تهش یک نیمروی هم‌زده راضی می‌شوند. صبحانه‌خورهای حرفه‌ای بمانند که درمورد صبحانه خوب حرف‌های زیادی با هم داریم!

 

آن اول فقط یک رستوران بود که بوفه صبحانه داشت. اردک آبی در پاساژ تندیس تجریش تا همین چند وقت پیش هم به واسطه سابقه طولانی و فضای بزرگ و منوی متنوعش انتخاب اول خیلی‌ها بود. اما به مرور هم رقیب زیاد شد و هم کیفیت غذاهایش افت کرد، تا جایی که مدتی پیش به خاطر استفاده از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، پلمب شد. حالا تکلیف ما صبحانه‌خورهای حرفه‌ای چیست؟

بوفه صبحانه لوکس رستوران ملل؛ این انتخاب چی بخوریم است!

 

صبحانه خوب بوفه است

رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌های زیادی هستند که صبحانه سرو می‌کنند؛ اما خیلی‌هایشان منوی انتخابی دارند یا مثلا چند جور بشقاب خاص را ارائه می‌دهند. منتها این جور سوسول‌بازی‌ها برای همان‌هایی است که می‌خواهند بنشینند و در نیم ساعت با خوردن یک بشقاب صبحانه و یک فنجان نوشیدنی سیر شوند. برای صبحانه‌خورهای قهار که می‌خواهند از ۸ صبح تا ۱۱ بنشینند و آن قدر بخورند که وعده بعدی، صبحانه فردایشان باشد، بوفه انتخاب خیلی بهتری است! البته به شرطی که بوفه‌اش تایم نداشته باشد. یعنی ساعت نزنند که شما یک ساعت و نیم نشستی و دیگر فرصتت تمام است. رستوران ملل بوفه است و تایم هم ندارد. پس می‌توانید هفت متر (اندازه طول دستگاه گوارشی انسان) بخورید!

صبحانه خوب

تنوعش خوب است

تا به حال تنوع هیچ رستورانی در صبحانه به اردک آبی نرسیده. اما یک نکته مهم وجود دارد: پایه خیلی از غذاهای متنوع جاهای دیگر یکی است. مثلا پنج جور صبحانه فقط با املت تخم‌مرغ دارند. املت تخم‌مرغ و گوجه، املت تخم‌مرغ و قارچ، املت تخم‌مرغ و تن‌ماهی و…! شش جور غذا با سوسیس، چهار جور غذا با سیب‌زمینی، پنج جور پنیر، سه جور کورن‌فلکس و… این جور تنوع‌ها هرچند طول میزهای بوفه را زیاد می‌کنند و آدم را به هوس می‌اندازند، اما درواقع تنوع غذایی نیستند. ویژگی بوفه صبحانه رستوران ملل این است که غذاهایش واقعا متنوعند. ترکیب خوبی از غذاهای گیاهی و گوشتی از خوراک کدو گرفته تا میرزاقاسمی و از سوسیس کبابی گرفته تا خوراک اسفناج و بروکلی هیچ سلیقه‌ای را دست خالی برنمی‌گرداند.

صبحانه خوب

خوشمزه است

این یکی برگ برنده‌اش است! به شکل لذت‌بخشی همه غذاهای بوفه صبحانه رستوران ملل خوشمزه هستند! درواقع به جز مشکلات شخصی با بعضی غذاها (مثلا من سوسیس نمی‌خورم!) هیچ دلیل دیگری وجود ندارد که شما از خوردن هیچ کدام از فهرست غذاها امتناع کنید. اغلب رستوران‌ها یک بوفه ۴۰ تایی دارند از چیزهایی که ۳۰تایشان قابل خوردن است و ۱۵تایشان خوشمزه. اما اینجا شما با یک بوفه ۳۰تایی مواجهید که همه ۳۰تایش قابل خوردن است و اقلا ۲۵تایش خوشمزه (با احتساب مشکلات شخصی با غذاها عرض کردم!).

صبحانه خوب

 

جای بی‌نظیری دارد

به شرطی که در یک روز به شدت آلوده نروید، می‌توانید روی صندلی‌تان لم بدهید و حین چپاندن صبحانه در سیستم گوارش، از بالای پل طبیعت از منظره تهران و محوطه سبز اتوبان مدرس لذت ببرید. ضمنا قبل و بعدش هم ناچارید روی پل و از وسط یکی از دو پارک حاشیه (آب و آتش یا طالقانی) پیاده‌روی کنید تا آن‌هایی که به زور در حلق‌تان چپانده‌اید، بروند پایین!

صبحانه خوب

شیک است

خبری از شلختگی‌های مرسوم رستوران‌های شلوغ یا لیوان‌های یک‌بار مصرف نیست. اینجا واقعا تر و تمیز و لوکس است.

صبحانه خوب

قیمتش مناسب است

بوفه‌های صبحانه بین ۲۴ تا ۶۵ هزار تومان قیمت دارند. باتوجه به کیفیت و فضا و تنوع، قیمت ۳۸هزار تومان برای بوفه صبحانه لوکس رستوران ملل خیلی مناسب است. البته اصولا بوفه‌ها به درد کسانی می‌خورد که می‌توانند در همان چند ساعت اندازه ۱۰۰هزار تومان بخورند! من که از اول گفتم صبحانه‌خورهای حرفه‌ای بخوانند!

صبحانه خوب

چند تا اشکال هم دارد

گل بی‌خار، خداست! بوفه صبحانه رستوران ملل هم چند تا اشکال دارد:

  • تنوع نان؟ اصلا! نه از نان زنجبیلی و دارچینی خبری است، نه حتی پنکیک و فرنچ‌تست. دو جور سبد نان است و بس!
  • بسته‌بندی شده‌ها. چای کیسه‌ای، نسکافه آماده، کره و پنیر یک نفره بسته‌بندی اصلا حس خوبی ندارند. هرچند از نظر بهداشتی و اقتصادی به صرفه‌ترند.
  • شلوغی. فکرش را هم نکنید که ساعت ۹ صبح جمعه یا ۱۰روزهای هفته جایی برای نشستن داشته باشید. این جور وقت‌ها باید صف بایستید تا یک میز کم بیاورد و میدان را خالی کند، بلکه نوبت به شما برسد. پس یا صبح زود بروید، یا وسط هفته.

صبحانه خوب

 

چطور برویم؟

آدرس رسمی اش میشود این: میدان ونک، بزرگراه شهید حقانی، خیابان شهیدی، پارک آب و آتش، پل طبیعت، طبقه وسط. اما راه رفتنش را یک بار در مطلب مربوط به رستوران راه چوبی توضیح داده بودیم. صبحانه از ۸صبح تا ۱۲ سرو میشود. برای رزرو هم از قبل تماس بگیرید: ۸۸۱۹۴۷۰۲

اگر صبحانه خورید و با موضوع حال کردید، این ایول پایین را بزنید!

ایول!
330

Tags: , , , , ,


درباره نویسنده

منصوره مصطفی‌زاده

لباس‌ها برایم مهم هستند. خط دوخت‌شان را می‌بینم. رنگ‌هایشان را حس می‌کنم. پارچه‌هایشان را از دور لمس می‌کنم. به آدم‌ها و لباس‌هایشان نگاه می‌کنم و می‌بینم اغلب اوقات آن چیزی نیستند که دوست داشته‌اند باشند. سعی‌شان را کرده‌اند؛ اما نه خودشان را می‌شناسند، نه لباس‌هایشان را. من دوست دارم این را یاد بگیریم: دیدن واقعیت خودمان را، شناختن جادوی لباس‌ها را، و انتخاب این که با چه جادویی می‌توانیم سیندرلای زندگی‌مان باشیم!



19 دیدگاه برای مطلب «صبحانه خوب کجا بخوریم؟»

  1. هاجر :

    عااااااالی بود
    ممنون خانم مصطفی زاده ی عزیز

  2. حور :

    نتبرگ مرتب این رستوران رو آگهی میکنه ،با تخفیف بیشتر هم میچسبه!!!!

  3. مهسا :

    هرچه که گفتید کاملا درست بود به جز زمان, ماه گذشته که آنجا بودم گفتند فقط ۴۵ دقیقه وقت دارید صبحانه بخورید!

  4. محمد :

    چپاندن در حلق ؟

  5. سمیرا :

    بزرگترین مشکل این بوفه سرد بودن غذاهاست که به شدددددددت تو ذوق می زنه. و این که اصلا املت در کار نیست.

    • منصوره مصطفی‌زاده منصوره مصطفی‌زاده :

      اتفاقا غذاهاش که خوب گرم بودن؟! ضمن این که این بوفه کلا منعطفه! هر بار بری یه چیزهایی رو داره! ممکنه هر روز املت نباشه، و یه چیز دیگه باشه.

  6. taheri :

    برای صرف شام به این رستوران مراجعه کردیم. که متاسفانه با کیفیت بسیار بسیار بسیار بد غذا و سالاد رو به رو شدیم.
    برای شام پاستا آلفردو سفارش دادیم که بر روی غدا تکه بزرگی تلق بود که معلوم نبود مال چیه، اول از اون صرف نظر کردیم و اون رو به حساب اتفاق و تصادف و… گذاشتیم که ناگهان در وسط غذا تکه ای تلق دیگه در گلوی من گیر کرد و به گونه ای بود که داشتم خفه میشدم و معلوم شد که تکه های تلق در داخل غدا هم بسیار است وقتی که به گارسون رستوران گفتیم هیچ کار خاصی نکرد و خیلی راحت گفت باشه عوض میکنم، خفگی من در حدی بود که ضربان قلبم بالا رفته بود و نفس کشیدن دشوار شده بود.
    بعد از اینکه با مدیریت هم صحبت کردیم، تنها با گفتن اینکه پیش میاد دیگه سر و ته قضیه رو تموم کرد.
    کیفیت سالادش هم بسیار بسیار بد بود و بوی نامطبوعی داشت و احساس میکردی که تمامی مواد غدایی سالاد فاسد است. ما سالاد مرغ گریل رو امتحان کردیم که واقعا بد بود، طعم بد مواد داخل سالاد یک طرف، سس بد بو، بسیار شیرین و بد مزه یک طرف.
    در منو هیچ حرفی از سس سالاد که جز مواد تشکیل دهنده سالاد میشه زده نشده بود.

    در مجموع بدترین تجربه و بدترین شب و بدترین خاطره رو در این رستوران تجربه کردیم.

    • منصوره مصطفی‌زاده منصوره مصطفی‌زاده :

      من هیچ وقت غذاهاشو امتحان نکردم. ولی منوی صبحانه اش رو واقعا پسندیدم و بارها امتحان کردم. شاید واقعا استعداد غذا درست کردن رو ندارن!!

  7. نيل :

    چپاندن؟؟؟؟ منفی تر از این نمیشد توصیف کنید؟ به خودتان احترام نمیگذارید حرمت خواننده را حفظ کنید. طنز نویسی هم اصولی دارد…

  8. سارا :

    ممنون از مطلب خیلی خوبتون
    من یه لیست خوب هم در مورد بهترین صبحونه های تهران در این سایت خوندم که جالب بود برام http://www.blog.NetNazar.com

  9. لیلی :

    ممنون از معرفی. من نه صبحونه خور حرفه ای هستم به قول شما، نه غیر از یکجا رو امتحان کرده ام. اما صبحونه ای که در برج میلاد خوردم خیلی خوب و خاطره انگیز و کامل بود. از لحاظ کیفیت و تنوع هم سرسام آور!

  10. رویا :

    من هم صبحانه این رستوران رو چندین بار امتحان کردم و تابحال همیشه راضی بودم..
    فقط در مورد نان؛ پنکیک همیشه بصورت داغ و تازه سرو می شه..
    و یک نفر همیشه مسئول دستگاه پخت پنکیک هست.

  11. بهاره :

    ما با تعریفاتی که اینجا از این رستوران لوکس خوندیم کلی وسوسه شدیم و با توجه به اینکه نمی خواستیم تو صف بمونیم و رستورانم گفت پنجشنبه جمعه ها رزرو ندارن ۷ صبح پاشدیم با کلی از دوستامون ره سپار این رستوران لوکس شدیم اول اینکه در بدو ورود در جواب اینکه کجا میتونیم برای ۹ نفر جا برای نشستن پیدا کنیم فرمودن اول برین صندوق بعد میگیم :)) والا ما خودمونو جزء صبحانه خورهای خیلی حرفه ای حساب نمیکنیم ولی هر جای دنیا که رفتیم روی هر غذا اسم غذا نوشته شده بود نه اینکه ۵ مدل ماست بذارن شما با ۱۰ ۲۰ ۳۰ ۴۰ انتخاب کنی کدومو برداری یا یه چنگکی چیزی میذارن باهاش نون برداری نه اینکه نون به ۱۲۰ روش مختلف دست مالی بشه!! نکته دیگه که به شدت تو ذوق همه ما خورد آب پرتقال بود شما شربت سن ایچ درست کن ۴ لیتر آب اضافه کن بهش میشه آب پرتقال صبحانه رستوران ملل. کیفیت مواد به شدت پایین یعنی شما اگه جزء اون گروه آدمایی هستین که کمیت براتون مهمتر از کیفیته احتمالا اینجا راضیتون می کنه و نکته آخر اینکه اگه اینجا رفتین حتما تا نشستین تایمر گوشیتون رو هم روشن کنین چون سر ۱ ساعت میان و بلندتون میکنن حتی اگه بقیه میزها خالی باشن!!!! خلاصه که دلتونو برای یک صبحانه درست حسابی صابون نزنید که مثل ما توی ذوقتون نخوره

  12. سعید :

    چپاندن غذا در حلق ؟ واقعا این چه طرز نوشتنه بقیه اش رو نخوندم

    • محمد :

      آقا من از طرف نویسنده عذر خواهی میکنم…ایشون خبر نداشتن که خواننده های این مطلب به شدت روحیه شاعرانه و لطیفی دارند…ببخشید…اشتباه کرد…قصور از نویسنده ست…شما بزرگی کن و عفو کن!!!

  13. فرنام :

    سالادهای ماکارونی و نخودسبزش خوب نپخته بود، سفت بود
    گردوهاش تازه نبود و وقتی میشکستی کهنه و خراب بود
    لیوانهای شکسته و لب پر شده رو حذف،نکرده بودن
    توی اب خوردن یه چیزایی معلق بود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to Top ↑