چی بخوریم؟ رستوران خوب در تهران

پست شده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ | توسط ایمان جلیلی

7

فسنجون خوشمزه واقعی، کدوم رستوران بخوریم؟

فسنجون یا به قول ویراستارها، فسنجان (!) از آن غذایی‌هایی است که با آدم‌ها نسبت صفر و یکی دارد. یک عده عاشقش هستند و یک عده سمتش نمی‌روند. اما اگر فسنجون باز باشید می دانید که پیدا کردن رستورانی که فسنجون خوشمزه داشته باشد چقدر کار سختی است. دلیلش هم واضح است. هر آشپزی توی هر رستورانی برای خودش یک سبک فسنجون پزی دارد و برای همین شما این غذا را با انواع و اقسام فرمول‌ها پیدا می‌کنید. یکی‌ترش می‌پزد، یکی شیرین. یکی با مرغ، یکی با کوفته قلقلی. حتی اخیراً دیده شده که آن را با کوفته قلقلی مرغ (!) هم می‌پزند. بعضی‌ها به جای گردو بادام زمینی می‌ریزند یا حتی بلوط! خلاصه که همین طیف‌های مختلف در فرمول باعث شده که آدم نداند بالاخره کجا می شود یک فسنجون خوشمزه واقعی پیدا کرد؟
اگر جزو شیفتگان این غذا هستید، برایتان پیشنهادی دارم که نمی‌توانید ردش کنید. رستوران هتل قناری، یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین فسنجون های مقیم مرکز را برایتان سرو می‌کند.

این یک پیشنهاد رستوران در تهران است!

واقعاً اسمش هتل قناری است؟ پاسخ مثبت است. این جا رستوران یک هتل قدیمی در خیابان فرصت تهران است. رستورانی با فضای کارآگاه علوی طور که شما را قشنگ می‌برد به دهه ۴۰ خوبی‌اش این است که در طول این سال‌ها رستوران اصالتش را حفظ کرده. نشان به آن نشان که کنار نوشابه یا دوغ برایتان توی این ظرف‌های استیل یخ هم می‌آورند. ماستشان هم چکیده واقعی است نه از این ماست‌های بسته بندی سوسولی.

 

 

چی داره حالا این فسنجونش؟

همین اول بیایید تکلیفمان را با هم روشن کنیم. اگر اهل غذاهای شیرین نیستید از توی منوی هتل قناری فسنجون سفارش ندهید. خورشت این جا کاملاً شیرین است (حتی ملس نیست و چه خوب که ملس نیست. ملس مال غذا نیست، مال هوا است) موقع سفارش حواستان باشد که یک غذا را قشنگ دو نفر آدم عاقل و بالغ می‌توانند با هم بخورند و سیر زیاد بشوند. پس یک غذا برای دو نفر کافی است. رستوران قناری قبلاً نیم پرس هم به منویش اضافه کرده بود، اما جدیداً نیم پرس‌ها را حذف کرده. کلاً یادتان باشد رستوران هتل قناری جای دو نفر ای است.
خوبی اصلی فسنجون اینجا این است که مونتاژی نیست. یعنی این‌جوری نیست که مرغ را ۳ ثانیه قبل از سرو غذا بی اندازند تویش. ضمن اینکه ترکیب گردو و رب انار کاملاً جا افتاده و پر روغن است.

دیگه چی سفارش بدیم؟

به نظر می‌رسد آشپز اینجا شمالی باشد. (مطمئن نیستم. گارسون‌ها اما بدون شک گیلک هستند) بنابراین اگر در فصلش بروید ماهی سفید خوبی خواهید خورد. ماهی قزل‌آلای خوبی هم دارد. اما کباب کوبیده کاملاً معمولی است. پیشنهاد می کنم زرشک پلویش را هم امتحان کنید.

قیمت چی می گه؟

قیمت‌های توی منو کمی گران است. مثلاً همین فسنجون خوشمزه واقعی را ۲۲ تومان با شما حساب خواهند کرد. با اجازه‌تان ۱۵ درصد هم حق سرویس دارد. اما باور کنید فضا و غذا شما را دوباره به این رستوران خوب خواهند کشاند.

کی بریم؟

روزی که طرح ترافیک خریده‌اید یا جمعه‌ها. البته جمعه‌ها اگر دیرتر از ساعت ۱ ظهر برسید می‌بینید که رستوران کمی شلوغ است. اگر محل کارتان همان حوالی است بدانید و آگاه باشید که رستوران بیرون بر هم دارد.

آدرس؟

تهران – خیابان سمیه – بین مفتح و فرصت – شماره ۱۶۸

تلفن: ۸۸۸۳۹۰۹۹

 

ایول!
12

Tags: , , ,


درباره نویسنده

ایمان جلیلی

«ای بابا، حوصله مون سر رفته... کجا بریم؟» حتما شما هم وقتی با این سوال مواجه می‌شوید، گوشی به دست می‌افتید دنبال پیدا کردن رستورانی، کافه‌ای جایی که بشود تویش یک ساعتی وقت گذراند و خوشحال بود. کار من اینجا این است که درباره پیدا کردن این پاتوق‌ها به شما کمک کنم. ایمان جلیلی هستم، سردبیر سایت، روزنامه نگار و بیشتر از آن یک عشق رستوران که توی «چی» تجربیات خوشمزه‌ام را با شما به اشتراک می‌گذارم.



Back to Top ↑