چی بخوریم؟ اگر بخواهید برایتان از این پیاز و گوجه روی آتش هم می آورند. به عنوان مزه روی غذا

پست شده در ۲۳ دی ۱۳۹۴ | توسط ایمان جلیلی

14

رستوران خوب در گیلان کجا؟

گیلان معدن رستوران‌های خوب اینویزیبل است. رستوران‌هایی که وقتی به شمال سفر می‌کنید خیلی به شما نزدیکند اما جلوی دید نیستند. کشف این رستوران‌های خوب درست به اندازه خوردن یک وعده غذا درشان لذتبخش است.
ترنگ طلایی یکی از همین رستوران‌های خوب در گیلان است. یک رستوران به شدت ساده و بی آلایش با یک غذای به شدت خوشمزه و محلی. راستش را بخواهید پیشنهاد رفتن به این غذاخوری را یکی از خوانندگان ” چی ” پایین این پست داده بود. ما هم دل را زدیم به دریا و تا حوالی دریا به امید پیدا کردن ترنگ طلایی رفتیم و چه خوب شد که رفتیم.

چرا باید این جا را امتحان کنیم؟
چون واقعاً محلی است و در عین حال فضای بسیارتر و تمیز و مشتری پسندی دارد. به شما مخلفات کامل یک وعده غذایی در گیلان را می‌دهد. از گردو و اشپل بگیر تا زیتون و دوغ با دلار محلی. و این مخلفات درست انتخاب شده‌اند. بخصوص زیتون و ماست چکیده و دوغ که مثل آن سکانس معروف رتتویی شما را می‌برند به کودکی‌تان.
رستوران منو ندارد. این جا فقط یک نوع غذا سرو می‌شود. کته کباب که شامل یک بشقاب سرریز کته بدون روغن با برنج دم سیاه دودی است. کنارش هم برایتان کره محلی می‌آورند که ترکیبش با برنج دودی آدم را معتاد اینجا می‌کند. هر بشقاب برنج سه سیخ کباب همراه دارد. یک سیخ کوبیده و دو سیخ فیله کباب. و البته دو تا گوجه. کباب‌هایی که پشت پنجره آشپزخانه شیشه‌ای که درست جلوی دیدتان هستند سیخ گرفته می‌شوند، بعد روی منقل جلوی رستوران دودی می‌شوند و چند دقیقه بعد جلوی رویتان روی پیشخوان رستوران از سیخ درمی آیند و می‌روند روی برنج. شما بودید چنین جایی را به بقیه توصیه نمی‌کردید؟

 

چطور باید رفت این جا؟
راستش یک کم سخت است. دسترسی به این رستوران خوب گیلانی کمی دوشواری دارد. رستوران در نزدیکی منطقه‌ای به نام جیرده حوالی رشت واقع شده. شما باید از رشت به سمت جاده جیرده بروید (خروجی رشت به سمت فومن. البته خیلی زود به یک دو. راهی می‌رسید. حواستان باشد که اشتباهی به سمت فومن نروید). اوایل جاده اطرافتان پر است از مکانیکی و آهن فروشی. نترسید، دارید درست می‌روید. ورزشگاهی که سمت چپ جاده است را رد کنید و همچنان بروید. ۲-۳ کیلومتر مانده به جیرده می‌رسید به مقبره آقا سید شریف. بلافاصله بعد از مقبره سمت چپ جاده تابلوی ترنگ طلایی را می‌بینید. نشانه‌اش منقل بزرگ جلوی فروشگاه است.
تجربه شخصی: از رشت جی پی اس گوشی‌تان را روشن کنید و دنبال مسیر جیرده بگردید. مشکل‌ترین بخش مسیر، خروج از رشت و رسیدن به جاده است.

 

چی سفارش بدهیم؟
لازم نیست چیزی سفارش بدهید. فقط بنشینید پشت میز و به سؤالات گارسون جواب بدهید. گارسونی که هر وقت با یک خوراکی به سمت شما می اید هی می‌پرسد ” چند نفرید؟ ” این جا حجم همه چیز خیلی زیاد است. به معنای واقعی خیلی زیاد. بنابراین موقع پاسخ به سؤال خط بالا از فرمول N-1 استفاده کنید. یعنی اگر سه نفرید، دو تا غذا سفارش بدهید و اگر دو نفرید یکی! مطمئن باشید حتی با این فرمول آخر سر یک ظرف یک بار مصرف می‌گیرید و اضافه غذا را با خود می‌برید.

چقدر باید پول بدهیم؟
۱ پرس غذا، شامل برنج، سه سیخ کباب، گوجه، زیتون، گردو، اشپل ماهی، ماست چکیده، کره محلی، دوغ محلی با دلار یا نوشابه برایتان ۴۳ هزار تومان آب می‌خورد. می‌ارزد؟ شک نکنید!

ایول!
18

Tags: , , , , ,


درباره نویسنده

ایمان جلیلی

«ای بابا، حوصله مون سر رفته... کجا بریم؟» حتما شما هم وقتی با این سوال مواجه می‌شوید، گوشی به دست می‌افتید دنبال پیدا کردن رستورانی، کافه‌ای جایی که بشود تویش یک ساعتی وقت گذراند و خوشحال بود. کار من اینجا این است که درباره پیدا کردن این پاتوق‌ها به شما کمک کنم. ایمان جلیلی هستم، سردبیر سایت، روزنامه نگار و بیشتر از آن یک عشق رستوران که توی «چی» تجربیات خوشمزه‌ام را با شما به اشتراک می‌گذارم.



Back to Top ↑