چی بخوریم؟ iStock_000015272321Large1-e1410157592247

پست شده در ۴ دی ۱۳۹۴ | توسط مونا رضایی

4

پودر کیک چی

این روزها می‌توانید تقریبا نسخه نیمه‌آماده همه چیز را در بقالی‌ها ـ سوپر/هایپر مارکت‌هاـ پیدا کنید. از بد یا خوب بودن این اتفاق که بگذریم، بعضی از این ابداعات (!) در شرایط خاص، مثل جلیقه نجات هستند. یکی از این نجات‌دهنده‌ها، پودرکیک است که توصیه می‌کنیم همواره یک بسته از این‌ها را داخل کابینت آشپزخانه‌تان داشته باشید؛ چراکه حادثه خبر نمی‌کند!

احتمالاً پیش‌آمده که مهمانی سرزده هوس سرزدن به شما را بکند درحالیکه اتفاقاً فرصت خرید رفتن نداشته‌اید. در اینجا درست کردن یک کیک نیمه‌آماده، از صفر تا صد تنها ۱ ساعتتان را خواهد گرفت.

برندهای مختلفی از پودر کیک در بازار فروخته می‌شوند. رشد، تک، بن‌سا، ان‌سی، تردک چند‌تا از ایرانی‌ها هستند.

 

 

ما در چی‌ـ‌ بخوریم، پودر کیک رشد، تک و بن‌سا را امتحان کردیم و مورد تائید هستند. ان‌سی هم کیفیت قابل قبولی دارد. اما حرف اول را رشد می‌زند؛ هم از نظر تنوع و هم از نظر کیفیت.

رشد و تک اندازه‌های افزودنی‌های مورد نیاز ـ شامل آب یا شیر و روغن ـ را با پیمانه روی بسته‌بندی کیک‌ها نوشته‌اند.

بن‌سا، نوآوری جدیدی داشته و مثل بعضی از دستورهای حرفه‌ای، پیمانه را به قاشق سوپ‌خوری تبدیل کرده‌است. احتمالاً به این دلیل که میزان اشتباه کاهش پیداکند؛ در هر حال مهم این است که شما پیمانه/قاشق اندازه‌گیری‌تان را تا انتهای فرایند طبخ تغییر ندهید.

بن‌سا و رشد، علاوه‌بر پودر کیک آماده، دسرهای دیگری مثل پنکیک، بروانی، مافین، کاپ‌کیک و … هم دارند.

Best-Cupcakes

دستور پخت چی

کافیست محتویات بسته که شامل مواد خشک کیک هستند را طبق دستور نوشته شده روی بسته با تخم‌مرغ، روغن و شیر/آب مخلوط کرده و بپزید. به شما اطمینان می‌دهم که در صورت اجرای دقیق، تقریباً صد در صد کیک خوبی از آب درمی‌آید.

cupcake

یادتان باشد:

  • زرده و سفیده را از هم جدا کنید و خووووووووب هم بزنید. تا جایی که بوی تخم مرغ تبدیل به رویای شیرینی شده و اثری از بوی زمخت خامی تخم‌مرغ باقی نماند.
  • فر را از قبل حتماً روشن کنید تا داغ شود و بیست دقیقه اول پخت هم به هیچ وجه در فر را باز نکنید.
  • اگر کیک را در قابلمه روی اجاق‌گاز می‌پزید، ظرفتان حتماً تفلون باشد؛ آن را چرب کنید و روی آن دم‌کن بگذارید.
  • اگر می‌خواهید خامه به کیک‌تان اضافه کنید، بعد از ریختن در قالب، آن را به کمک یک خلال دندان کمی هم بزنید؛ این‌کار برای این است که کیک مثل یک آتش‌فشان در فر فعالیت نکرده و در همان حالت فوران، سرد نشود؛ این‌طوری همه قسمت‌های آن، یکدست پف می‌کند و نتیجه موجود مسطحی خواهدبود.

پیشنهاد

اگر میوه به اندازه کافی در یخچال نیست و فرصت خرید هم ندارید، بهتر است آن‌ها را خرد کنید و سالاد میوه برای مهمانتان سِرو کنید.

تجربه هایتان درمورد کیک را با ما در میان بگذارید. این یادداشت را دوست داشتید؟

ایول!
35

Tags: , ,


درباره نویسنده

مونا رضایی

من اعتقاد دارم آدم‌ها هم مزه دارند؛ بعضی‌ها شیرین‌اند و بعضی گس. و البته هر چه هستند همه در جای خود دوست‌داشتنی. کار من اینجا در «چی» گشتن در دنیای مزه‌‌ها و پیدا کردن تر و تازه و حال خوب‌کن‌هایشان برای آدم‌های خاص، هماهنگ با مزه‌های‌شان است. در واقع، من نه آشپزم و نه مهندس مواد. فقط عاشق تجربه‌های جدید و طعم‌های متفاوتم. من مونا رضائی، نویسنده یادداشت‌های چی بخوریم، کاشف تجربه‌های نو هستم.



Back to Top ↑