چی بخوریم؟ ۰۰۱

پست شده در ۳۰ آذر ۱۳۹۴ | توسط مونا رضایی

2

هندونه شب یلدا چی

نوبتی هم که باشد، نوبت هندوانه شب یلداست. در یادداشت آخر چی بخوریم‌های یلدایی، پیشنهادهایی درمورد چی‌دمان و به قول فرنگی‌ها دیزاین میز و هندوانه داریم؛ شاید برای شما هم جذاب باشد.

چی‌دمان

حال و هوای یلدا را در منزلتان جاری کنید. احتمالاً این‌ها به دردتان می‌خورد:

از ظروف قدیمی فلزی، سینی‌های مفرغی، کاسه‌های بزرگ مسی، جاشمعی‌های نقره به همراه ترمه استفاده کنید. اگر از این‌ها ندارید، به خانه مادربزگ یا مادرتان سری بزنید! حتماً یک چیزی پیدا می‌کنید.

ظرف‌ها سفالی هم برای چیدن سفره شب یلدا، گزینه‌های مناسبی هستند. هم ایرانی‌اند، هم زیبا. به خصوص اگر دانه‌های قرمز رنگ انار را در ظرف سفالی آبی رنگ بریزید.

۰۰۶

از برگ‌های رنگارنگ درختان غافل نشوید. به کمک یک کنف و این اکسسوری‌های در دسترس، می‌توانید ریسه‌ای بی نظیر درست کنید. از گل فروش محلتان بخواهید روی برگ‌ها اسپری بزند تا شفاف شوند.

می‌توانید انار‌هایتان را در سبدی به همراه چوب دارچین و میوه درخت کاج تزئین‌کنید.

۰۰۵

اگر جاشمعی مناسب با فضا و حال یلدا ندارید، از انار استفاده‌کنید. می‌توانید ته‌شان را با چاقو کمی ببرید. این‌طوری در سفره صاف و صوف می‌ایستند.

۰۰۲

از شیشه‌های ترشی و خیارشور غافل نشوید. این‌ها هم می‌توانند جاشمعی باشند.

۰۰۴

تزئین هندوانه چی

سعی کنید این شب یلدا از خوراکی‌ها و تنقلات اصیل ایرانی، «به اندازه» استفاده کنید. به جای چیپس و پفک و پاستیل و مثل این‌ها از برگه‌های خشک‌شده میوه‌ها، آجیل، باسلوق، مسقطی، نخودچی کشمش و .. بخورید. قهوه خوردن خیلی هم خوب است؛ اما خوردن دمنوش انار، حال و هوای دیگری دارد.

در واقع شکل و شمایل هندوانه امشب، آنقدرها هم مهم نیست! چراکه تنها بهانه‌ایست تا با عزیزانمان باشیم و دیداری تازه‌کنیم؛ گذشته را یادکنیم و برای آینده‌ آرزوهای خوب داشته‌باشیم. لکن هندوانه‌های آراسته بسی بر اشتها می‌افزایند!

 

 

۰۰۷

کیک هندوانه، بی نیاز به فر!

 

۰۰۳

هندوانه های شکلاتی 🙂

۰۰۸

می توانید هندوانه ها را خرد کرده و با سیخ چوبی سرو کنید، خوردنش هم راحت تر است.

۰۰۹

این هم یک سبد میوه از هندوانه!

به نظر من، هندوانه شتری خوردن در شب یلدا مزه دیگری دارد! شما چطور؟ 🙂

ایول!
13

Tags: , ,


درباره نویسنده

مونا رضایی

من اعتقاد دارم آدم‌ها هم مزه دارند؛ بعضی‌ها شیرین‌اند و بعضی گس. و البته هر چه هستند همه در جای خود دوست‌داشتنی. کار من اینجا در «چی» گشتن در دنیای مزه‌‌ها و پیدا کردن تر و تازه و حال خوب‌کن‌هایشان برای آدم‌های خاص، هماهنگ با مزه‌های‌شان است. در واقع، من نه آشپزم و نه مهندس مواد. فقط عاشق تجربه‌های جدید و طعم‌های متفاوتم. من مونا رضائی، نویسنده یادداشت‌های چی بخوریم، کاشف تجربه‌های نو هستم.



Back to Top ↑