چی بخوریم؟ ۱۳

پست شده در ۲۲ آذر ۱۳۹۴ | توسط مونا رضایی

6

۳ رستوران ایتالیایی خوب در یوسف‌آباد

در محله یوسف‌آباد تهران تا دلتان بخواهد فست فود و رستوران پیدا می‌شود. این بار من سه تا از معروف‌ترین فست‌فودهای ایتالیایی در حوالی خیابان ۶۴ام یوسف‌آباد را امتحان کرده‌ام و از حال و روزشان برای شما می‌نویسم: «مانژیامو، مورانو و سی‌نون تنوری»

روایت اول: مورانو

این‌طور که پیداست، رستوران زنجیره‌ای مورانو در ایتالیا، تهران، اصفهان و مازندران ۸ شعبه دارد: شعبه شماره یک در ایتالیاست، ۴ شعبه در تهران (پاسداران، قیطریه، یوسف‌آباد و سعادت‌آباد)، یک شعبه در اصفهان و یکی هم در مازندران. شعبه یوسف‌آباد مورانو نبش کوچه ۵۵ام واقع شده است.

دکوراسیون مورانو از نمای بیرونی گرفته تا فضای داخلی‌، همه چوبی است. داخل آن، صرف نظر از صندلی‌های خیلی نزدیک به هم، گرم و دوست داشتنی است. هماهنگی موسیقی و فضا هم قابل قبول است. خلاصه اینکه برای قرارهای دونفره و رمانتیک، همه چیز مساعد است.

در مورانو هر غذا یا نوشیدنی‌ شماره خودش را دارد. بین پیتزاها، شماره‌های ۸، ۱۰، ۲۰ و ۲۴  بیشترین طرفدار را دارند. انتخاب ما در این رستوران، پیتزا مورانو (شماره ۲۴) به همراه سالاد را انتخاب کردیم. سبزی‌های سالاد تازه و سس آن هم خوشمزه و فراتر از میانگین رستوران‌های تهران است؛ البته شاید طعم مرغ گریل‌شده، اما کمی خام سالاد را زیاد نپسندید. در مورانو مواد اولیه پیتزاها باکیفیت و مرغوب است. نان پیتزا را هم خودشان می‌پزند که به نظر من از نقاط قوت مورانو است؛ اما طبخ و ترکیب مزه‌ها با هم ممکن است به مزاج همه خوش نیاید. پیتزا مورانو ترکیب چند نوع پنیر، قارچ و تکه‌های ژ است که مزه یکی از پنیرها کمی غالب است. اگر آن مزه را دوست نداشته باشید، احتمالاً توی ذوقتان می‌خورد و آرزو می‌کنید که کاش غذای دیگری سفارش داده بودید. سرویس و برخورد پرسنل در مورانو هم قابل قبول است.

در اینجا برای یک پیتزا و یک پیش‌غذا برای هر نفر، باید حدود ۶۸ هزار تومان هزینه کنید؛ و این یعنی قیمت‌ها بالاتر از میانگین است.

 

روایت دوم: مانژیامو

مانژیامو یک کافه رستوران ایتالیایی شیک در خیابان ۶۴ام یوسف‌آباد، درست قبل از خروجی کردستان است. فضای رستوران دلچسب است؛ چون هم فضای آزاد دارد و هم فضای بسته. ظاهراً شب‌های جمعه و برخی شب‌های خاص، موسیقی زنده هم دارد. فاصله مناسب بین میزها و سقف بلند، هم‌خوانی رنگ سفید دیوارها و رنگ گرم چوب صندلی‌ها باعث می‌شود فضای رستوران دلباز به نظر بیاید. البته تاثیر نورپردازی خوب را هم نباید نادیده گرفت.

قیمت‌های این رستوران هم بالاتر از میانگین است، چون برای دو پیش‌غذا، یک غذا و دو نوشیدنی باید چیزی حدود ۸۰هزار تومان بپردازید. برای پیش‌غذا بال کبابی را توصیه می‌کنم، چون با سس باربی‌کیو سرو می‌شود که حسابی لذیذ است. در مانژیامو، سالاد هم تازه و خوشمزه تهیه می‌شود. غذای اصلی ما در این رستوران یکی از پیتزاها بود که آن هم طعم خوبی داشت؛ اما از نظر من، قهرمان آن شب بال کبابی بود.

رفتار پرسنل در مانژیامو بسیار خوب و محترمانه است. یکی از کارکنان تقریباً شما را از لحظه پارک خودرو تا خروج همراهی می‌کند. غذا هم نسبتاً سریع آماده می‌شود. در مجموع باید بگویم اینجا می‌توانید اوقات خوبی را درکنار دوستان یا همسرتان بگذرانید.

اگر اهل قهوه یا چای بعد از غذا باشید، احتمالاً اینجا را می پسندید چون یک کافه نقلی هم گوشه رستوران برپاست و می توانید قهوه تان را نوش جان کنید.

 

روایت سوم: سی‌نون تنوری

رستوران سی‌نون تنوری در خیابان سیدجمال‌الدین اسدآبادی، درست بعد از خیابان ۶۴ام قرار دارد. در مقایسه با دو رستوران قبلی، این‌جا نقطه اپتیمم کیفیت و هزینه است، و احتمالاً به همین دلیل است که این رستوران کوچک، همیشه شلوغ است. در سی‌نون با اینکه میزها نزدیک به هم هستند، اما فضا آزاردهنده نیست. البته شب‌های شلوغ، سروصدا زیاد می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌کنیم اگر اصراری بر حضور در رستوران ندارید، از بخش بیرون‌بَر آن استفاده کنید.

پیتزاهای سی‌نون ایتالیایی ـ خمیر نازک ـ هستند، اما با این حال برای دو نفر با پیش‌غذا، کاملاً اندازه و سیرکننده‌اند. از پیش‌غذاها، سیب‌زمینی تنوری را توصیه می‌کنم، چون واقعاً تنوری ست و داخل آن با کره، نعنا و سس طعم‌دار شده است. سالادها همه دونفره و تازه هستند. طعم بیشتر پیتزاها هم خوب است. در زمان شلوغی کیفیت غذاها افت نمی‌کند، اما بیشتر معطل می‌شوید. برای دو پیش‌غذا، دو غذا و چهار نوشیدنی باید چیزی حدود ۷۰ هزار تومان باید بپردازید که نسبت به کیفیت و حجم غذا، قابل قبول است.

 

چند از ۲۰؟

رستوران مورانو: ۱۵ به دلیل قیمت بالا و غذای متوسط

رستوران مانژیامو: ۱۷ به دلیل قیمت بالا

رستوران سی‌نون تنوری: ۱۷ به دلیل شلوغی زیاد، جای کم و انتظار تقریبا طولانی برای تحویل سفارش

۱

تمامی عکس ها از صفحه اینستاگرام رسمی رستوران ها گرفته شده است. اگر دوست دارید بقیه اش را هم ببینید، کافیست روی اسم رستوران مورد نظر، کلیک کنید:

اینستاگرام مانژیامو

اینستاگرام مورانو

اینستاگرام سی نون تنوری

یادداشت امروز را پسندیدید؟ همین پایین، ایول را بزنید تا از سلیقه تان باخبر شویم 🙂

راستی اگر بنا به پیشنهاد ما، سری به این رستوران ها زدید، حتما برایمان بنویسید!

ایول!
38

Tags: , , , , , ,


درباره نویسنده

مونا رضایی

من اعتقاد دارم آدم‌ها هم مزه دارند؛ بعضی‌ها شیرین‌اند و بعضی گس. و البته هر چه هستند همه در جای خود دوست‌داشتنی. کار من اینجا در «چی» گشتن در دنیای مزه‌‌ها و پیدا کردن تر و تازه و حال خوب‌کن‌هایشان برای آدم‌های خاص، هماهنگ با مزه‌های‌شان است. در واقع، من نه آشپزم و نه مهندس مواد. فقط عاشق تجربه‌های جدید و طعم‌های متفاوتم. من مونا رضائی، نویسنده یادداشت‌های چی بخوریم، کاشف تجربه‌های نو هستم.



Back to Top ↑