چی بخوریم؟

پست شده در ۲۷ شهریور ۱۳۹۴ | توسط مونا رضایی

6

«چی سالاد» سبک، خوشمزه، رژیمی

شاید برای شما هم پیش آمده که بخواهید یک سالاد متفاوت از آنچه که مرسوم است ـ کاهو + گوجه‌فرنگی + خیار ـ بخورید، و البته پول گزافی هم بابتش ندهید و از تمیزبودن و بهداشت مواد تشکیل‌دهنده آن هم خیالتان راحت باشد.

امروز در استودیو چی با مواد اولیه‌ای که در هر خانه‌ای پیدا می‌شود، سالاد خوشمزه‌ای درست کردیم. امیدواریم شما هم این سالاد خوشمزه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. 🙂

مواد لازم چی؟

این اندازه‌ها برای یک نفر سالاد‌باز یا دو نفر غیرسالادباز برای خوردن همراه غذاست:

کاهو: هر چقدر دوست دارید، ما ۴ پر استفاده کردیم.

کلم: به میزان دلخواه، ما حدود ۱ پر ریختیم.

گوجه‌فرنگی: ۱ عدد کوچک، یا نصف یک عدد بزرگ

هویج: ۱ عدد متوسط

خیار: بازهم ۱ عدد متوسط

سیب‌سبز (ترش): نصف عدد

انگور: ۱۵-۱۰ دانه، بنا به سلیقه‌ شما

پنیر سفید (فتا): ۲۵-۲۰ گرم، خرد یا له شده

برای سس:

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری

نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: هرچقدر به مزاجتان خوش است؛ توصیه می‌کنیم نمکش را زیاد نریزید!

فراموش نکنید:

  • می‌توانید از کشمش، آلو و قیسی (زردآلو) خشک‌شده هم به‌جای میوه‌های تازه استفاده کنید.
  • اگر تخم‌مرغ یا مرغ مزه‌دار شده گریل یا آب‌پز به این سالاد اضافه کنید، می‌شود یک وعده غذایی سبک و خوشمزه!
  • اگر به پنیر علاقه‌ دارید، می‌توانید کمی پارمزان هم به سالادتان اضافه کنید.
  • از ادویه‌های دیگر مثل آویشن هم می‌شود در این سالاد استفاده کرد.

 

 

رسپی‌ سالادهای خوشمزه خودتان را برای ما ارسال کنید 🙂

راستی حالا دیگر «چی» در  آپارات  هم هست؛ می توانید ویدیوهای مورد علاقه تان را در کانال چی آپارات، ببینید.

ایول!
12

Tags: , , , , ,


درباره نویسنده

مونا رضایی

من اعتقاد دارم آدم‌ها هم مزه دارند؛ بعضی‌ها شیرین‌اند و بعضی گس. و البته هر چه هستند همه در جای خود دوست‌داشتنی. کار من اینجا در «چی» گشتن در دنیای مزه‌‌ها و پیدا کردن تر و تازه و حال خوب‌کن‌هایشان برای آدم‌های خاص، هماهنگ با مزه‌های‌شان است. در واقع، من نه آشپزم و نه مهندس مواد. فقط عاشق تجربه‌های جدید و طعم‌های متفاوتم. من مونا رضائی، نویسنده یادداشت‌های چی بخوریم، کاشف تجربه‌های نو هستم.



Back to Top ↑