چی بخوریم؟ DSC_0187

پست شده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ | توسط مونا رضایی

4

برگر فرمول یک برویم یا نه؟

چند وقتی است که تب برگر همه جا را فراگرفته؛ علی‌الخصوص دنیای مجازی را. انگار این یک قانون نانوشته است که اگر می‌خواهید سِلبریتی دنیای مجازی باشید، باید حتماً در برگری‌های معروف خویش‌انداز  / خود عکس (بخوانید سِلفی) داشته باشید. از حاشیه‌ها که بگذریم، برگر خوب، همیشه غذای خوشمزه و لذیذی است. این یادداشت به معرفی یک برگر خوب در تهران اختصاص دارد: «فرمول یک».

فرمول یک کجاست

در خیابان ملاصدرا، بعد از چهارراه شیراز، درست چند مغازه که از بستنی منصور رد می‌شوید، دست راستتان یک مغازه کوچک است که در و دیوارش رنگ قرمز مَلسی دارد. جلوی مغازه هم میز و صندلی گذاشته‌اند تا بتوانید دست کم در این شبهای تابستان، از نسیم ملایم هوا لذت ببرید. دکوراسیون فرمول یک، کاملاً با اسمش هماهنگ است و همه جا پر است از اتومبیل‌های اسپرت، عکس‌ها و اجزای آن؛ در تلویزیونی که بالای صندوق آویخته شده هم، یکسره مسابقات اتومبیل‌رانی پخش می‌شود.

وارد مغازه که می‌شوید سه چیز کاملا توی چشم است:

  • رنگ قرمز،
  • دکور مغازه و به‌ویژه کلکسیون ماشین‌های کوچک و مینیاتوری،
  • برخورد مودبانه آقایانی که آن سوی پیشخوان هستند!

منوی فرمول یک

در فرمول یک می‌توانید «برگر» و «گریل» بخورید؛ با نان یا بدون نان. برگرها همه از ۱۵۰ گرم گوشت گوساله مزه‌دار شده با طعم خوبی تهیه می‌شوند. البته «برگر ۴ در ۴» دوبل است و ۳۰۰ گرم گوشت دارد. قیمت برگرها از ۱۰هزار تومان برای سزاربرگز (برگر مرغ) شروع می‌شود تا ۱۹هزار تومان که همان ۴در۴ است. چیزبرگر کلاسیک اینجا ۱۲هزار تومان است و پتانسیل این را دارد که شما را به چیزبرگر معتاد کند! گوشت آن به‌خوبی مزه‌دار شده و با سس باربیکیو که انتخاب هوشمندانه‌ایست، سرو می‌شود. اگر از دوست‌داران «برگر ـ ‌تخم‌مرغ» هستید، شانس با شماست؛ در فرمول یک، این برگر با نام «فرمول یک» سرو می‌شود. اگر تا حالا این مزه را امتحان نکرده‌اید، معطل نکنید؛ با طعمی روبرو خواهید شد که انتظارش را ندارید!

اینجا علاوه بر برگر، ساندویچ هم سرو می‌شود. ساندویچ‌ها فعلا ۵ مدل هستند و ظاهرا قرار است در آینده نزدیک کم و زیاد شوند: چیلی‌داگ (فرانک‌فورتر+ لوبیا تند + پنیر) ۹۵۰۰ تومان، میت‌بال (گوشت + سس ناپولیتن + پنیر) ۱۰هزار تومان، هات‌داگ کلاسیک ۶۵۰۰ تومان، هات‌داگ فرانسوی ۹۵۰۰ تومان و استیک ۱۱هزارتومان است.

پیش‌غذاهای منوی فعلی هم عبارتند از سیب‌زمینی، سوپرشارژر، سالاد سزار و سالاد آنتروکت از ۵ تا ۹هزار تومان. نوشابه، آب و دلستر شمس (فقط ساده) هم نوشیدنی‌های موجود در فرمول یک است.

 

چرا باید برویم فرمول یک

  • سبک طبخ غذاها در مقایسه با اغلب فست‌فودها سالم‌‌تر است و از ساندویچ‌ها روغن نمی‌چکد.
  • غذاها جلوی چشمانتان آماده می‌شود و چندان نگران بهداشت و پاکیزگی غذایی که می‌خورید نیستید. فرمول یک کاملاً تمیز است.
  • گوشت و سبزیجات مصرفی فرمول یک تازه است.
  • به نسبت پولی که می‌پردازید، غذای خوشمزه‌ای گیرتان می‌آید.
  • علاوه بر گزینه‌هایی که در منو هست، می‌توانید برگر دلخواه خودتان را با هر ترکیبی که دوست دارید سفارش بدهید.
  • غذا نسبتاً سریع آماده می‌شود.
  • با مشتریان برخورد خیلی خوبی دارند.

شاید فرمول یک را خیلی دوست نداشته باشید، چون:

  • جای نشستن‌ زیادی ندارد، چون طراحی فرمول یک بر اساس خدمات بیرون‌بر (take away) است.
  • منوی غذا می‌توانست متنوع‌تر باشد؛ که ظاهرا در دست تغییر است.

چرا «فرمول یک»

دلیل انتخاب این اسم چیست؟ پدر صاحب رستوران از قهرمانان ملی مسابقات اتومبیل‌رانی است. صاحب مغازه هم این روزها داور مسابقات است. کلاً اینجا یک‌جورایی پاتوق تیونِرها، اتومبیل‌بازها و اتومبیل‌ران‌ها ست و هرکسی که می‌بینید، به طریقی با اتومبیل سروکار دارد.

چند از ۲۰

فرمول یک، به دلیل مزه خوب، برخورد عالی و قیمت مناسب، نمره ۱۷ از ۲۰ را می‌گیرد و یقیناً ارزش امتحان کردن را دارد.

ایول!
7

Tags: , , ,


درباره نویسنده

مونا رضایی

من اعتقاد دارم آدم‌ها هم مزه دارند؛ بعضی‌ها شیرین‌اند و بعضی گس. و البته هر چه هستند همه در جای خود دوست‌داشتنی. کار من اینجا در «چی» گشتن در دنیای مزه‌‌ها و پیدا کردن تر و تازه و حال خوب‌کن‌هایشان برای آدم‌های خاص، هماهنگ با مزه‌های‌شان است. در واقع، من نه آشپزم و نه مهندس مواد. فقط عاشق تجربه‌های جدید و طعم‌های متفاوتم. من مونا رضائی، نویسنده یادداشت‌های چی بخوریم، کاشف تجربه‌های نو هستم.



Back to Top ↑