چی بخوریم؟ پذیرایی از شما در زرچ آداب دارد

پست شده در ۳ شهریور ۱۳۹۴ | توسط ایمان جلیلی

4

یک رستوران نوستالژیک در تهران

زرچ. با کسره روی “ر” . معنی اش می شود ” کبک” . انتخاب عجیبی است برای اسم یک رستوران. اینجا کلا جای عجیبی است. یک رستوران قدیمی با یک منوی ترکیبی بامزه که از استیک تویش پیدا می شود تا زرشک پلو! همه مزه زرچ به همین قدیمی بودنش است. وقتی وارد رستوران می شوید، فضا می گیردتان. انگار که رفته باشید سر سکانس هزاردستان. اینجا همه چیز کاراکتر دارد. از میزهای کهنه و رومیزی های قرمز و سفید بگیر تا گارسون موفرفری که همزاد اصغر همت آژانس دوستی است!

کی باید بیایم اینجا؟
وقتی دلتان اصالت می خواهد. وقتی حوصله تان از رستوران های مدرن امروزی سر رفته. وقتی هوس مخلفات زیاد کرده اید. وقتی می خواهید یک قرار دونفره توی یک جای دنج بگذارید و هی مزه ها بروند زیر دندانتان و هی حرف بزنید و هی خاطره بگویید.

چی بخوریم اینجا؟
معروف ترین غذایی که مشتریان زرچ را دلتنگ رستوران می کند استیک است. با همان صحنه معروفی که گارسون در حالی که یک ماهیتابه سنگی در دست دارد جلز ولز کنان به سمت شما می آید. از من اما اگر می پرسید می گویم زرشک پلو بخورید. چون صاف می بردتان به تهران قدیم. برنج ایرانی واقعی، یک تکه ته چین، زرشک سرخ شده شکر زده، و یک ران آبدار!
سالاد هم سفارش بدهید. سالاد زرچ با حداقل زحمت درست شده اما دوستش خواهید داشت. کاهوهای پرپر شده، گوجه های تکه ای و خیار حلقه حلقه، همه جدا از هم. خوبی اش اما سس صورتی است که کنارش می گذارند و مزه سس سالاد شام عروسی می دهد!

 

چرا جای متفاوتی است؟
چون برای پذیرایی از شما سیستم دارد. وقتی دور میزمی نشینید اول برایتان نان باگت تکه شده می آورند که بتوانید بزنید توی ماست چکیده. نان را برایتان تست کرده اند و داغ داغ است. کنار نوشابه یا دوغ هم یک پاتیل یخ می آورند، بدون خسیسی. خلاصه که بساط مخلفات جور جور است. وقتی وارد رستوران شدید سعی کنید میزهای کنار دیوار را انتخاب کنید. چون به جای صندلی دورش نیمکت دارد و این خیلی احساس بهتری به آدم می دهد. البته اگر زوج باشید معمولا خودشان به همین سمت راهنماییتان می کنند. خوبی زرچ این است که مشتری های گذری ندارد. اینجا همه قدیمی هستند.

چقدر باید پول بدهیم؟
استیک ها حدود ۴۰ هزار تومان قیمت دارند. دریایی ها بین ۳۰ تا ۴۰ تومان. و ایرانی ها هم اگر یک هو نزنید توی کار کباب بره، بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان. زرشک پلویش مثلا ۱۵ تومان است. و البته حق سرویس و مالیات هم رویش می کشند… در جریان باشید.

نگران چی باشیم؟
جا پارک! فقط خوش شانس ها و ماتیزدارها اینجا جای پارک درست و درمان پیدا می کنند. روزهای تعطیل هم یا زود بجنبید یا بی خیال شوید چون جا گیرتان نمی آید.

نگران چی نباشیم؟
غذای خوب!

نمره اش چند می شود؟
جز جای پارک بد گیر بیشتری نمی شود بهرستوران داد. ۱۸ شاید نمره مناسبی برای زرچ باشد.

آدرس؟
عباس آباد، مهناز (صابونچی)، پلاک ۱۷

 

ایول!
11

Tags: , , ,


درباره نویسنده

ایمان جلیلی

«ای بابا، حوصله مون سر رفته... کجا بریم؟» حتما شما هم وقتی با این سوال مواجه می‌شوید، گوشی به دست می‌افتید دنبال پیدا کردن رستورانی، کافه‌ای جایی که بشود تویش یک ساعتی وقت گذراند و خوشحال بود. کار من اینجا این است که درباره پیدا کردن این پاتوق‌ها به شما کمک کنم. ایمان جلیلی هستم، سردبیر سایت، روزنامه نگار و بیشتر از آن یک عشق رستوران که توی «چی» تجربیات خوشمزه‌ام را با شما به اشتراک می‌گذارم.



Back to Top ↑