چی بخوریم؟ DSC_6150

پست شده در ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ | توسط مهدی ملکی‌فر

8

دیزی خوب در تهران

این‌کاره‌ها می‌دانند که آن حال خلسه‌وار بعد از خوردن دیزی یعنی چه. اما یک چندیست دیزی درست درمان در تهران کم‌یاب شده. ما هم به سفارش خوانندگان، گشتیم و یک دیزی‌سرای خوب و تمیز پیدا کردیم که نه تهِ شهر باشد، نه داخل طرح ترافیک باشد، نه به لطف قلیان‌کش‌ها مه‌آلود باشد و نه مرام و مسلک دیزی را دستکاری کرده باشد.

 

دیزی سالار

آقای سالاری بیشتر از ۳۰ سال است که دیزی می‌زند. قبلا مغازه‌شان یک چهارراه بالاتر بود. یکی دو سالی است که به این مغازه آمده‌اند. از در که وارد می‌شوی، اولین چیزی که نظرت را جلب می‌کند، پاکیزگی است. همه چیز تمیز است. خیلی تمیز. از معدود رستوران‌هایی است که ما با خیال راحت می‌گوییم پیاز و سبزی را هم بزنید بر بدن.

تابستان‌ها سالار روزی فقط ۶۰ تا دیزی، آن هم فقط برای ناهار، می‌پزد. هر روز هم یک زمانی بین ساعت ۱۲ تا ۱ غذا تمام می‌شود. بیشتر غذاهایش رزروی هستند. اگر سفارشی بیشتر از ۱۰ تا دارید، حتماً حتماً صبح ساعت ۸ تماس بگیرید و رزرو کنید تا بیشتر بار بگذارند. در این مغازه هیچ چیز جز دیزی سرو نمی‌شود.

مانند هر رستورانِ خوب دیگر، همه مهربان، خوش برخورد و با انرژی هستند و کسی به مشتری به چشمِ زحمت نگاه نمی‌کند. بر خلاف بعضی دیزی‌سراهای اسمش را نبر که اخیرا چون فروششان بالا رفته، با مشتری مثل مجرم رفتار می‌کنند. اما اینجا را  همان اولین بار که بروی، احساس می‌کنی سالهاست مشتری همین مغازه هستی.

مشتریان سالار، عموما کاسب‌ها و ساکنان اداری منطقه عباس‌آباد هستند. بنابراین هرچند حضور بانوان در این دیزی‌سرا روال نیست، اما فضا “مردانه” محسوب نمی‌شود و به راحتی می‌توانید با عیالات متحده از دیزی خوردن لذت ببرید. صاحبان مغازه و مشتریان، همگی افراد موجهی هستند.

 

حجم، قیمت و کیفیت

دیزی سالار، تمیز، ساده و عاری از تکلف است. ظروفش هم سنگی نیست. رویی است. نان سنگکش تازه است و سبزی هم کاملا تمیز و تازه کنار دیزی سرو می‌شود. برای ترشی باید هزار تومان بیشتر بدهید. ترشی‌هایش تنوع عجیبی ندارد. قیمت خود دیزی ۱۸ هزار تومان است. با حجم گوشت تازه و باکیفیتی که در این دیزی به کار می‌رود، این قیمت برای منطقه عباس‌آباد کاملا منصفانه به نظر می‌رسد. مالیات و سرویس هم طبیعتاً ندارد. دیزی را چه به این حرفها.

دیزی غذای سنگینی است. پیشنهاد می‌کنیم اگر دیزی‌خور نیستید، دو نفر یکی بخورید.

 

دیزی را چطور بخوریم؟

پیش ازینکه سراغ دیزی بروید، دیزی خوردن را یاد بگیرید تا سوژه خنده نشوید. این گالری، آموزش مصور و گام به گامِ دیزی‌خوردن برای نوآموزان است.

 

نمره ما

دیزی‌سرای سالار، به خاطر کیفیت بسیار بالا، قیمت خوب، برخورد خوب و البته بهداشت خوب و راه نزدیک، از ما نمره ۱۷ می‌گیرد. ۳ نمره به خاطر چینش اتوبوس‌وار میزها، تنوع پایین منوی ترشی و البته نداشتن جاپارک کسر می‌شود.

 

نشانی

salar

خیابان سهروردی، پایینتر از خیابان شهید بهشتی، خیابان حسینی (سورنا) همان وسط‌ها، دست چپ میان هیاهوی دوپس دوپس سیستم‌بازها، صددانه دیزی، دسته به دسته، با نظم و ترتیب یک گوشه آرمیده‌اند. بپرسید سالار کجاست، همه کاسبها می‌شناسند.

تلفن برای رزرو: ۸۸۷۵۷۶۷۵

 

باز هم منتظر پیشنهادهای شما برای چی بخوریم هستیم!

ایول!
11

Tags: , , , , , , , ,


درباره نویسنده

مهدی ملکی‌فر

من عکاس و تصویربردار مجموعه چی هستم. این عکسهایی که ازرستورانها و خوراکیها و چیزهای دیگر میبینید، بیشترشان را من میگیرم. گاهی خودم هم ازتجربه‌هایم برایتان می‌نویسم. خصوصا اگرخوردنی باشد. راستی فیلم‌های آموزشی چی را هم کارگردانی می‌کنم. دراصل مهندسم و مشغول تحصیل در رشته مدیریت کسب وکار. اما کار مهمم این‌هاییست که گفتم!



Back to Top ↑