چی بخوریم؟ DSC_6002

پست شده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ | توسط ایمان جلیلی

11

پاستای خوب در تهران

این روزها توی هر کوچه و خیابانی یک رستوران ایتالیایی پیدا می شود. اما رستوران ایتالیایی واقعی، به صرفه، خوشمزه و جادار کم پیدا می شود. از آن جایی که پاستا بهترین اختراع ایتالیایی بشر به حساب می آید ( پیتزا هم هست اما نسخه ارتقا یافته امریکایی اش وجدانا بهتر است) و خوردنش در برنامه هفتگی عشق رستوران ها ( ننوشتم شکم بازها که دوباره گیر ندهید که این اصطلاح حرف زشتی است) جای ثابت دارد، این پست را گذاشتیم برای معرفی یکی از بهترین و با سابقه ترین پاستا فروشی های تهران.

اگر از خیابان ولیعصر وارد میرداماد بشوید، بعد از موزه دفینه، نرسیده به پل، سمت راستتان مرکز خرید میرداماد را راحت پیدا خواهید کرد. وقتی وارد پاساژ می شوید قطعا شک می کنید که این جا اصلا رستورانی وجود داشته باشد. بخصوص اگر شب آن طرف ها آفتابی شوید. فضای پاساژ خیلی شبیه فضای کم رنگ فیلم پدرخوانده است. مغازه ها یکی در میان خالی اند و محیط به طرز مرموزی خلوت است. راهروی اصلی پاساژ را اگر تا آخر بروید می رسید به یک راه پله، بالای راه پله ها رستوران کوچکی هست که روی درش نوشته ” میرداماد”. خوش آمدید! این جا انتخاب اول پاستاخورهای حرفه ای است.

مشتری های ثابت اینجا را به اسم ” پاستای آقا شیرازی” می شناسند. آقا شیرازی صاحب رستوران است. مرد دوست داشتنی جا افتاده ای که افسانه ها می گویند چند سالی در ایتالیا زندگی کرده و بعد بازگشت این رستوران را راه انداخته. البته الان معمولا آقا شیرازی اصلی توی رستوران نیست و برادرش مدیریت را بر عهده گرفته.
معروف ترین غذای اینجا ” پاستا۶” است. توی منو پاستاها شماره گذاری شده اند وپاستا۶ همان پنه آلفردوی معروف است. ترکیب پنه، پنیر، خامه، قارچ و مرغ. اگر مشتری قدیمی آقا شیرازی باشید می دانید که نباید به چیزی بهتر از پاستا ۶ فکر کنید. البته اینجا پیتزا، لازانیا و انواع پاستا را دارد اما پاستا ۶ چیز دیگری است.

چرا باید اینجا را انتخاب کنیم؟
مهم ترین نکته اینکه یک بشقاب پاستای آقا شیرازی راحت دو نفر را سیر زیاد می کند! ضمن این که آشپز اینجا واقعا کارش را بلد است و مثل خیلی از رستوران های ایتالیایی از روی کاغذ یک سری مواد را با هم قاطی نکرده.
تازگی ها قیمت غذاهای رستوران ایتالیا ( قبلا اسمش این بود. الان ظاهرا شده میرداماد. ولی من شخصا همان ایتالیا را ترجیح می دهم) بالا رفته اما همچنان به نسبت حجم غذا قیمت قابل قبولی دارد.

 


نکته های کنکوری:

اول اینکه اینجا اصلا رستوران لاکچری نیست. در واقع پاستای آقا شیرازی بیشتر غذا محور است تا فضا محور.
دوم اینکه اینجا معمولا خلوت است و همیشه می توانید یک جای خوب برای خودتان پیدا کنید.
سوم اینکه اگر برای شام اینجا را انتخاب کرده اید زود بجنبید چون پاساژ ده و نیم شب می بندد.
چهارم اینکه حتما موقع سفارش بخواهید که سس سیر مخصوص را سر میزتان بگذارند. جای مزه پاستا۶ و سس سیر در کنار هم تا مدت ها روی زبانتان می ماند!
آخر اینکه اینجا همیشه یک سی دی ثابت آهنگ دارد. اگر اولین قرار نامزدیتان را اینجا گذاشه باشید می توانید مطمئن باشید وقتی برای جشن ۲ سالگی پسر اولتان توی رستوران ایتالیا جمع می شوید باز هم استینگ دارد می خواند:
” He deals the cards as a meditation”
و خب این چیز به شدت نوستالژیکی است!

قیمت ها چطور است؟
پاستاها بین ۲۴۵۰۰ تا ۲۹۵۰۰ تومان
پیتزاها از ۱۹ تا ۲۵ هزار تومان

نمره اش چند می شود؟
با توجه به سادگی فضا و با در نظر گرفتن امتیازات منفی قرار گرفتن رستوران در پاساژ ۱۸ از ۲۰

عکس ها: مهدی ملکی فر

ایول!
11

Tags: , , , , , , ,


درباره نویسنده

ایمان جلیلی

«ای بابا، حوصله مون سر رفته... کجا بریم؟» حتما شما هم وقتی با این سوال مواجه می‌شوید، گوشی به دست می‌افتید دنبال پیدا کردن رستورانی، کافه‌ای جایی که بشود تویش یک ساعتی وقت گذراند و خوشحال بود. کار من اینجا این است که درباره پیدا کردن این پاتوق‌ها به شما کمک کنم. ایمان جلیلی هستم، سردبیر سایت، روزنامه نگار و بیشتر از آن یک عشق رستوران که توی «چی» تجربیات خوشمزه‌ام را با شما به اشتراک می‌گذارم.



Back to Top ↑