چی بخوریم؟

پست شده در ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ | توسط ایمان جلیلی

3

پیشنهاد یک شکم چرانی آخر هفته‌ای در جاده شمال!

این روزها هوا هوای شمال است. آخر هفته ها جان می دهد برای زدن به جاده. از شلوغی و کلافگی عید هم خبری نیست. کلا اردیبهشت ماه مسافرت و شکم چرانی است. پس به جای غر زدن و لم دادن توی خانه و تماشای بازی های بی خاصیت پرسپولیس، برای یک سفر دو روزه کم خرج برنامه ریزی کنید. ( کم خرج که البته می دانید یک واژه نسبی است. این روزها عبارت سفر کم خرج تقریبا عبارت بی معنایی است)

تاریخ شروع: پنجشنبه صبح یکی از روزهای اردیبهشت

زمان سفر: ۴۸ ساعت

حدود هزینه: ۳۰۰ هزار تومان برای ۲ نفر

سوال اول: کجا بریم؟

از جاده قزوین رشت بروید. صبح زود راه بیفتید که چیزی را از دست ندهید. اگر ۷ صبح راه بیفتید، حدود ساعت ۱۰ حوالی رشت خواهید بود. توقف بی جا نکنید. یک راست برانید تا لاهیجان.( از رشت تا لاهیجان نیم ساعت بیشتر راه نیست) حتما می دذانید که لاهیجان یک دریاچه مصنوعی بزرگ کنار شیطان کوه دارد. دور دریاچه حتما جا پارک خوب پیدا می کنید. ماشین را بگذارید و دور دریاچه قدم بزنید. هم خستگی تان در می رود و هم اشتهایتان باز می شود. ضلع شمالی دریاچه پر از هله هوله فروشی است، از آش و ذرت مکزیکی بگیر تا آلوچه! خودتان را با این چیزها سیر نکنید. فقط بگذارید بوی ذرت داغ با رطوبت هوا قاطی بشود و برود توی ریه هایتان، همین. سوار شوید و راه بیفتید سمت لنگرود.

سوال دوم: ناهار چی بخوریم؟

حوالی بازار لنگرود جاپارک پیدا نمی کنید. ماشین را توی یکی از خیابان های اطراف بگذارید و بروید سمت بازار. درست اول ورودی بازار، راسته قصاب ها و مرغ فروش ها است. جلوی هر قصابی هم یک جگرکی اهل حال هست. شک نکنید! وسواس را کنار بگذارید و دل را بزنید به دریا. دل، جگر، قلوه، خوش گوشت… همه سیخی ۱۲۰۰٫ برای ناهار جگر تازه بخورید و از بوی گوشت دودی لذت ببرید.

سوال سوم: شب کجا بمانیم؟

شکم چرانی که تمام شد از لنگرود تابلوهایی که رودسر را نشان می دهند دنبال کنید. رودسر را هم رد کنید. ۱۰ دقیقه بعد از رودسر می رسید به دوراهی کلاچای- واجارگاه. درست سر دوراهی یک هتل چهارستاره خوب هست. هتل ارشیا. اینجا با کمی چک و چانه می توانید یک اتاق بالکن دار جادار و تمیز با ویوی ابدی (!) بگیرید. احتمالا ۱۵۰ تومان برایتان هزینه خواهد داشت. کمی که استراحت کردید، حدود ساعت ۳ و ۴ عصر بروید کلاچای. پنجشنبه ها این جا بازار محلی دارند. توی بازار از شیر مرغ تا جان آدمیزاد پیدا می کنید. کدو تنبل های بازار کلاچای خیلی از کدوهایی که در حاشیه جاده شمال می بینید نرم تر و خوش خوراک ترند. کدو بخرید، از بادمجان قلمی هایی که شسته شده و تمیز توی مجمع چیده شده اند برای پیج اینستاگرامتان عکس بگیرید. شام برگردید هتل و قزل آلا سفارش بدهید. قزل آلایی که این جا می پزند کنار پلوی ته دیگی که برایتان می آورند، بهترین ماهی است که می توانید در گیلان بخورید.

langerood

سوال چهارم: کی برگردیم؟

ساعت ۱۰ صبح جمعه هتل را تحویل بدهید. چیخی در شهر کوچک واجارگاه بزنید. این جا پر از مزارع چایی است. و الان هم وقت چیدن برگ های تازه چایی است. این جان می دهد برای عکس گرفتن. الان توی واجارگاه حتی بنگاهی های مسکن هم چای بهاره می فروشند. نیم کیلو چایی بخرید و بزنید به جاده. اگر از رشت به تهران برمی گردید، نرسیده به لاهیجان، کمی بعد از فروشگاه کلوچه نوشین سمت چپ جاده دنبال تابلوی ” رستوران فریدون” بگردید. ناهار را آن جا بخورید. کباب ترش هایش حرف ندارد. موقع سفارش یادتان باشد تاکید کنید که برایتان سرویس گردو و اشپل ماهی بیاورند، چون معمولا این مخلفات را فقط برای محلی ها می آورند.

اگر بین ساعت ۱ و ۲ ناهار را در فریدون بخورید، ساعت ۷ عصر تهران خواهید بود.

چی نخوریم؟

این روزها رستوران خاور خانم خیلی طرفدار پیدا کرده. حتی دیده شده که تورهای یک روه برای خوردن ناهار در رستوران خاور خانم می گذارند. اگر دلتان یک آخر هفته آرام می خواهد خاور خانم را بیخیال شوید. به خاطر هجوم مشتری ها شما برای غذا خوردن در آن جا حتما باید تلفنی از قبل ساعت ورودتان را چک کنید، با این حال وقتی رسیدید حداقل ۴۵ دقیقه معطل خواهید شد. برای پیدا کردن جاپارک هم قطعا اذیت خواهید شد. شمال، بخصوص گیلان جایی نیست که آدم برای رفتن به رستوران توی صف بایستد. رستوران خاور خانم در روستای سرولات قرار گرفته که فاصله زمانی اش با تهران به اندازه رفتن تا واجارگاه است. بی خودی اعصاب خودتان را توی این هوای خوب خرد نکنید.

 

 

ایول!
2


درباره نویسنده

ایمان جلیلی

«ای بابا، حوصله مون سر رفته... کجا بریم؟» حتما شما هم وقتی با این سوال مواجه می‌شوید، گوشی به دست می‌افتید دنبال پیدا کردن رستورانی، کافه‌ای جایی که بشود تویش یک ساعتی وقت گذراند و خوشحال بود. کار من اینجا این است که درباره پیدا کردن این پاتوق‌ها به شما کمک کنم. ایمان جلیلی هستم، سردبیر سایت، روزنامه نگار و بیشتر از آن یک عشق رستوران که توی «چی» تجربیات خوشمزه‌ام را با شما به اشتراک می‌گذارم.



Back to Top ↑