چی بخوریم؟ موهیتو

پست شده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ | توسط مهران وطن‌دوست

22

موهیتو : نوشیدنی دلچسب روزهای تابستان

مطمئنا تابستان امسال یکی از داغ‌ترین‌‌های چند سال گذشته بوده و گرمایش امان همه را بریده است. درواقع این تابستان باعث شد تا آن روی خورشید‌خانم را هم ببینیم و حساب کار دستمان بیاید که با هیچ‌کس شوخی ندارد. اما این آفتاب هرچقدر هم تند و تیز باشد، نمی‌تواند از لذت نوشیدن یک نوشیدنی خنک و دلچسب بکاهد. اگه شما نیز موهیتو دوست داشته باشید و بلد نباشید که چطور درستش کنید، باید با ما همراه شوید تا در آخر، یک پارچ موهیتو مهمان خانه‌تان باشد.

موهیتو

موهیتو اصلا چی هست؟

موهیتو یکی از لطیف‌ترین و صدالبته سالم‌ترین نوشیدنی‌های تابستانی است که با مخلوط کردن نعنا، لیمو و شکر تهیه می‌شود. براساس اطلاعات موجود، گویا زادگاه این نوشیدنی، کشور کوبا بوده است، اما عده‌ای از دوستان آفریقایی، این نوشیدنی را به اجداد ستم‌دیده‌ی خود که در مزارع نیشکر کوبا عرق می‌ریختند نسبت می‌دهند. پس می‌توان نتیجه گرفت که موهیتو برخاسته از آفریقا است. در نهایت، اگر طالبش باشید خیلی وقتتان را نمی‌گیرد و می‌توانید بدون اینکه فکرتان را درگیر کوبا یا آفریقا کنید، در عرض چند دقیقه، تهیه‌اش کنید.

موهیتو

مواد لازم:

صرفا جهت ایجاد سهولت بیشتر، به جای استفاده از کمیت‌های پیچیده، از کمیت مشت و لگد استفاده شده است 🙂

لیموی تازه یا آبلیمو: به ازای هر نفر ۲ عدد یا ۴ قاشق (در نظر داشته باشید اگر ترش‌تر می‌پسندید، نیازی نیست به این رسیپی وفادار باشید)

نعنای تازه: به ازای هر نفر یک مشت (البته امیدواریم مشتتان با استاندارد‌های بین‌المللی مطابقت داشته باشد)

شکر: به ازای هر نفر ۲ یا ۳ قاشق (در این مورد بخصوص می‌توانید با استفاده از کمیت لگد، زیر ظرف شکر بزنید و بگویید “شکر ضرر دارد”)

عسل: به جای شکر (اگر در ارتباط با شکر از لگد استفاده کردید می‌توانید عسل را جایگزینش کنید. باور کنید اگر شیرین نباشد، نمی‌چسبد)

آب یا آب گازدار: به ازای هر نفر ۱ لیوان

یخ: به ازای هر نفر دو یا سه قالب فسقلی

طرز تهیه:

ابتدا پوست لیموها را به دقت جدا می‌کنیم و به همراه تمام مواد لازم،داخل میکسر یا مخلوط‌کن می‌ریزیم. به قول شعر مولانا، هیچ آداب و ترتیبی نجو، فقط کلید روشن کردن میکسر را بجو. در نظر داشته باشید، تمام مواد باید به طور کامل میکس شوند و پس از آن، موهیتوی شما آماده است.

موهیتو

فوت کوزه‌گری۱: اگر اهل مزه‌های گس هستید، برای کندن پوست لیموها به زحمت نیفتید. همانطور قلمبه و با پوست، داخل مخلوط‌کن بریزید تا به طعم دلخواه برسید.

فوت کوزه‌گری۲: در نظر داشته باشید، همواره باید نسبت لیمو به نعنا بیشتر باشد. پس اگر مشتتان خیلی استاندارد نبود، لیمو را بیشتر دریابید.

فوت کوزه‌گری۳: پس آماده شدن موهیتو، می‌توانید آن را از صافی رد کنید تا محلول نهایی،رقیق و یک دست و عاری از هرگونه تفاله‌ی مواد اولیه باشد.

این یادداشت خوشمزه، توسط سرکار خانم فاطیما مرشدلو نوشته شده است

ایول!
25


درباره نویسنده

مهران وطن‌دوست



22 دیدگاه برای مطلب «موهیتو : نوشیدنی دلچسب روزهای تابستان»

  1. Sahar :

    خیلی کم کار شدید،چرا آخه؟!

    • مهران وطن‌دوست مهران وطن‌دوست :

      ضرب‌المثل وزین «کم‌ گوی و گزیده گوی» را سرلوحه‌ی کارمان کردیم 🙂 شوخی می‌کنم. به جان خودم به زودی حل خواهد شد.

  2. نسرین :

    سپاسگذارم عالی بود. تشکر از شما و بانو فاطمه.

  3. احسنت 🙂
    اما یک سوال، برای زندگی دانشجوی ما که از این میکسر های همه کاره نداریم، استفاده از تکنیک مشت و لگد هم جایز است :؟ :))

    • مهران وطن‌دوست مهران وطن‌دوست :

      به نظر بنده اینجا دیگر مشت و لگد افاقه نمی‌کند. شما باید سری به تسلیحات سرد موجود در منزل بزنید و با در دست داشتن یک کارد یا ساطور تیز، به سراغ نعنا‌ها بروید. به جای استفاده از یخ خردشده باید معجونتان را داخل جایخی یخچال قرار دهید تا به مرحله‌ی یخ‌دربهشتی شدن برسه. اما فوت کوزه‌گری فراموش نشه. اگه دوست ندارید نوشیدنی گس و تلخ بشه، حتما بعد از خارج کردنش از یخچال، لیمو‌ها را اضافه کنید!

  4. فرهاد :

    با آب گازدار (سودا)‌ خیلی خوب شد. مرسی مرسی مرسی

  5. roza :

    محشره. درستش کردم و کلی اطرافینم و خوشحال کردم.

  6. رعنا :

    بابا چه عجب ازین طرفها
    به سایت رنگ و رویی داد کسی
    فکر نمیکنین خییییلی مطالب اخیر از مطلابا و فاز متنای اول دور شده؟خانوم هادی آقای جلیلی آقای واحدی و باقی دوستان کوشید؟واقعا مطالب اخیر که رو ب زوال بود و الانم بعد یک هفته مطلب جدید گذاشتید/
    مسلمونا لااقل کانال رو درست اپدیت کنین.نه پستای تیر و مرداد و ریویو بزارین.قدیما یه سلام صبح بخیر شب بخیر جانانه ای داشتین لا اقل
    نیرو کم اومده چیه؟خب فراخوان بدین ولی نه اینکه یه سایت جداب و خوب مثل این رو اینجوری کنین

    • مهران وطن‌دوست مهران وطن‌دوست :

      ببخشین دیگه سرزده مزاحم شدیم 🙂
      بنده جزو مشترکین ماه‌نامه‌ای هستم که در سال ۷ شماره به انتشار میرسونه. پس کاملا درکتون می‌کنم
      در خصوص مشکلات پیش اومده، فقط میتونم بگم که به زودی حل میشه

  7. خیلی عالی بود
    ممنون از سایت و آموزش های عالیتون

  8. آرزو :

    سلام من به جای اب گازدار و شکر از سون اپ استفاده میکنم خیلیییی بهتر میشه 🙂

  9. آرزو :

    قربان شما 😀

  10. ترش میشه و اگه عسل یا شکرشم زیاد کنم گلو رو میسوزونه
    تازه تلخی نعناع جای خودش!!!
    چیکار کنم دلچسب بشه؟؟؟

    • مهران وطن‌دوست مهران وطن‌دوست :

      نعنا باید تازه‌ی تازه باشه. میتونید مقدار مواد تشکیل دهندرو کمی جابجا کنید. اگه خیلی ترش میشه به نظرتون، به ازای هر نفر یک لیمو بریزید. یا نعنارو کمتر کنید. حتما یه بار دیگه امتحان کنید. امیدوارم این بار امیدوارکننده باشه تا امیدتون ناامید نشه 🙂

  11. حتما درست میکنم
    بای خوشمزه باشه
    هر وقت من نعنا گذاشتم تو این معجون ها طعمش عالی شده

  12. سمیه :

    سلام آقای وطن دوست.
    تنها نبینیمتون.

  13. سلام
    درست کردم عالی بود طعمش
    خسته نباشید

  14. از نعنا استفاده شود بیشتر خوشم میاد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to Top ↑