چی بخوریم؟ ماکارونی

پست شده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ | توسط یاسمن شادفر

2

خوشمزه و سریع: ماکارونی با پنیر در مایکروفر

 

ماکارونی فقط آن موجود عزیز جلوس کرده بر تخت سیب زمینی نیست. پاستای آلفردو  با پنیر پارمزان هم تنها مدل پاستای خارجی در دنیا نیست. مدل های دیگری هم هستند. مثل این مدل پاستای خاص که خارجی ها به اسم «ماک و پنیر» می‌شناسندش، اسمی که کاملش می شود: «ماکارونی با پنیر» یا «ماکارونی و پنیر».

 چرا ماکارونی با پنیر را انتخاب کرده ایم؟

  • چون سریع حاضر می شود. کل زمان پختش حداکثر ۱۰ دقیقه زمان می برد.
  • چون مزه اش ماجراجویانه است و احتمالا با چیزهایی که تا به حال خورده اید فرق داشته باشد.
  • چون امکان ماجراجویی بیشتر هم دارد، مثلا با اضافه کردن کمی سبزیجات یا گوشت و… .

 

ماکارونی با پنیر را با چی درست کنیم؟

  • ماکارونی یا پاستای شکل دار نصف فنجان
  • آب نصف فنجان
  • شیر یک چهارم فنجان
  • نمک یک چهار قاشق چای خوری
  • پنیر خرد شده مثل چدار یا همین پنیرهایی که به اسم پنیر پیتزا می شناسیم، یک دوم یا یک چهارم فنجان

 

چطوری ماکارونی و پنیر فوری درست کنیم؟

  • آب و نمک و پاستا را در ظرف بریزید.
  • مایکروفر را  روی درجه High  و ۲ دقیقه تنظیم کرده و استارت بزنید!
  • حواستان به ظرف باشد که اگر آب کف کرد، با قاشق کف را بخوابانید.
  • هر دو دقیقه یکبار ظرف را بیرون بیاورید، هم بزنید و کف روی آب را بگیرید تا ماکارونی نرم شود.
  • بنا به قدرت مایکروفرتان پختن ماکارونی – یعنی نرم شدنش – چیزی حدود ۴ تا ۸ دقیقه زمان می‌برد.
  •  اگر قبل از اینکه ماکارونی پخته شود، آب تمام شد، فقط حدود ۲ قاشق غذاخوری آب به آنها اضافه کنید.
  • بعد از پختن ماکارونی ها ظرف را بیرون بیاورید. شیر ، پنیر و هرچه دل گرسنه تان می خواهد را توی ظرف بریزید
  • حدود دو دقیقه زمان بدهید تا پنیر آب شود و شیر حالت کرم پیدا کند. اگر هر ۳۰ ثانیه ظرف را هم بزنید، نتیجه خیلی بهتر می شود.
  • برای غلیظ شدن ماکارونی جان کمی شیر و پنیرتان را اضافه کنید، چرب و خوب می شود.

نوش جان!

ایول!
9

Tags: , ,


درباره نویسنده



2 دیدگاه برای مطلب «خوشمزه و سریع: ماکارونی با پنیر در مایکروفر»

  1. کوثر :

    خیلی بد مطلب میذاری. هیچی نمیشه فهمید

  2. roza :

    خسته نباشید خانم شادفر
    در قسمت مقدار پنیر فرمودین ۱/۲ یا ۱/۴ فنجان, دخترم من حد وسط رو قرار میدم و ۱/۳ از پنیر استفاده می کنم 🙂
    بهتر بود آموزش یه پاستای خاص می بود, حقیقت دلم گرفت. پاستایی که گوشت یا قارچ یا یه سس خاص و …نداشته باشه خوردنی به نظرتون؟؟؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to Top ↑