چی بخوریم؟ بستنی

پست شده در ۸ مرداد ۱۳۹۵ | توسط یاسمن شادفر

4

بستنی هندی درست کنید!

کالفی یک جور بستنی پرچرب مناطق داغ است. در کشورهای گرمی مثل هند کلی طرفدار دارد و مزه اش هم این هندی بودن را ثابت می کند. صد البته که درست کردن کالفی با امکانات شیرینی پزی ها ساده تر است و بهتر در می آید اما این دستور ساده اش است تا در خانه هم بتوانید از حس خنک این بستنی بامزه لذت ببرید.

 

بستنی کالفی چی لازم دارد؟

  • شیر پرچرب یک لیتر
  • خامه ۲۵۰ میلی لیتر
  • پودر شکر یک سوم پیمانه
  • پودر هل ۶ عدد (یعنی شش تا هل درسته را بردارید و تویش را خالی کنید)
  • خلال پسته، یک جینگیل (هر جینگیل معادل یک کم است. جینگیل معیار سنجش اختراع شده توسط سایت چی است.)
  • یک قاشق غذا خوری شیر گرم که ۱۵ ثانیه با زعفران گرم شده هم دم دستتان داشته باشید.

 

بستنی کالفی را چطور درست کنیم؟

  • شیر و خامه را در یک ماهیتابه جوش بیاورید. هروقت جوشید، شعله را کم کنید و بگذارید آرام گرم شود تا مقدارش نصف شود. در این مدت هم زدن فراموش نشود.
  • پودر شکر، پودر هل و پسته ها را داخل شیر و خامه بریزید و حسابی با همان شعله قبلی هم بزنید تا خوب مخلوط شود. با همین دست فرمان جلو بروید تا شیرتان حسابی غلیظ شود و به یک سوم مقدار اولیه برسد.
  • شعله را خاموش کنید و بگذارید شیر خنک شود.
  • همه این مخلوط را بریزید در یک لیوان باریک پلاستیکی تا چند ساعتی در فریزر خودش را بگیرد. حداقل باید بگذارید ۵-۶ ساعت بماند و حسابی یخ ببندد.
  • بعد از این می توانید بستنی تان را بیرون بیاورید و میل کنید.

 

** زعفران یک آپشن اضافه است اما اگر دوست داشتید حضور داشته باشد، می توانید قاطی هل و پسته ها اضافه اش کنید.

ایول!
4

Tags: ,


درباره نویسنده



Back to Top ↑