چی بخوریم؟ pancakes

پست شده در ۹ خرداد ۱۳۹۵ | توسط منصوره مصطفی‌زاده

9

پنکیک صبحانه را چطور درست کنیم؟

خیلی از صبحانه‌های خوشگل و تزیین شده عکس‌های قشنگ، یک چیز جالب و خوشمزه دارند: پنکیک صبحانه!
پنکیک صبحانه، برخلاف اسمش اصلا سخت نیست. درواقع درست کردنش ده دقیقه بیشتر زمان نمی‌خواهد! البته الان می‌شود پودرهای آماده‌اش را هم در سوپری‌ها پیدا کرد؛ اما کیست که نداند خانگی‌اش بهتر است؟! اگر برای صبحانه روز تعطیل ایده‌ای ندارید، همین حالا این دستور را یادداشت کنید. البته که برای پنکیک هم مثل همه چیزهای دیگر دستورهای متفاوت و متنوعی وجود دارد، اما این یکی را من بارها امتحان کرده‌ام و عالی جواب داده!

پنکیک صبحانه

برای پنکیک صبحانه چی لازم داریم؟

آرد: یک پیمانه (یک لیوان بزرگ)
شکر: یک تا سه قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتان)
بیکینگ پودر: سه قاشق چای‌خوری
تخم مرغ: یکی
کره آب شده: ۳۰ گرم
شیر: به مقدار لازم!

پنکیک صبحانه

چطوری درست کنیم؟

جامدها (آرد، بیکینگ پودر و شکر) را با هم قاطی کنید. حالا تخم مرغ، کره (آب شده) و شیر را اضافه کنید. اگر هم‌زن داشته باشید، کارتان راحت است: ویژژژژژژ! ولی اگر با چنگال هم می‌زنید، باید هم بزنید و از صافی رد کنید تا گلوله گلوله نماند. حالا باید شیر را اندازه کنید. آن قدری شیر بریزید که غلظتش مثل ماست شل یا سس سالاد شود.

به مرور دست‌تان می‌آید که چه غلظتی مناسب شماست. اگر مایه غلیظ باشد، پنکیک ضخیم می‌شود و ممکن است تویش خام بماند. خیلی هم که رقیق شود، پنکیک کف ماهیتابه پهن می‌شود و خشک و نازک می‌شود. می‌توانید اول کار مایه را کمی غلیظ بگیرید. پنکیک اول را که درست کردید، اگر خوب بود که همین فرمان را بروید جلو. اگر قطور و خام شد، کمی شیر به مایه‌اش اضافه کنید و هم بزنید و دوباره امتحان کنید.

 

ماهیتابه را داغ کنید. هیچ چیز لازم نیست داخلش بریزید؛ نه روغن، نه چیز دیگر. ماهیتابه‌ای بردارید که سطحش صاف باشد و گود نباشد. از مایه پنکیک صبحانه به هر اندازه که دوست دارید بریزید. می‌توانید یک قاشق بریزید که یک پنکیک کوچک درست شود، یا بریزید تا کل ماهیتابه را پر کند و چیزی شبیه نان لواش تحویل‌تان بدهد! شعله متوسط را زیر ماهیتابه روشن بگذارید. در کمتر از یک دقیقه زیر پنکیک را چک کنید. اگر کاراملی شده بود (و احتمالا باید رویش پر از سوراخ‌های ریز شده باشد) پنکیک را پشت و رو کنید. حواس‌تان باشد که روی دومش زودتر کاراملی می‌شود. می‌توانید پنکیک صبحانه را در ساندویچ‌ساز هم درست کنید. بریزید و درش را ببندید تا هر دو رویش کاراملی شود. پنکیک صبحانه آماده است! داغ داغ بخورید!

پنکیک صبحانه

پنکیک را می‌توانید با هر چیزی که عشق‌تان می‌کشد بخورید یا همین طوری خالی خالی با شیر به بدن بزنید.

پنکیک صبحانه

این چند تا ترکیب امتحان شده‌های من هستند که جواب خوبی داده‌اند:

  • پنکیک + نوتلا + موز
  • پنکیک + کره بادام زمینی + عسل
  • پنکیک + خامه + مربا
  • پنکیک + عسل + کره
  • پنکیک + خامه شیرین + توت فرنگی

پنکیک صبحانه

 

ایده های خلاقانه برای پنکیک صبحانه

مایه پنکیک صبحانه را کمی غلیظ درست کنید. یک لایه بریزید، کمی که خودش را گرفت (و رویش هنوز شل بود) کمی شکلات صبحانه رویش اضافه کنید. مواظب باشید از لبه‌ها بیرون نزند. از شکلات سفتی استفاده کنید. اگر نوتلا یا چیزهایی شبیه این می‌ریزید، قبلا آن را در یخچال بگذارید که سفت شود. روی آن دوباره یک لایه مایه پنکیک بریزید. بگذارید کمی سفت شود و بعد برگردانید. پنکیک مغزدار شما حاضر است!

پنکیک صبحانه

 

پنکیک‌های ریز و کوچک درست کنید. یکی در میان پنکیک صبحانه، برش یکی دو جور میوه (توت‌فرنگی، موز، کیوی، آناناس، زردآلو و…) و شکلات یا خامه بمالید و در سیخ چوبی فرو کنید. بفرمایید یک سیخ پنکیک!

پنکیک صبحانه

 

ایول!
26

Tags: , ,


درباره نویسنده

منصوره مصطفی‌زاده

لباس‌ها برایم مهم هستند. خط دوخت‌شان را می‌بینم. رنگ‌هایشان را حس می‌کنم. پارچه‌هایشان را از دور لمس می‌کنم. به آدم‌ها و لباس‌هایشان نگاه می‌کنم و می‌بینم اغلب اوقات آن چیزی نیستند که دوست داشته‌اند باشند. سعی‌شان را کرده‌اند؛ اما نه خودشان را می‌شناسند، نه لباس‌هایشان را. من دوست دارم این را یاد بگیریم: دیدن واقعیت خودمان را، شناختن جادوی لباس‌ها را، و انتخاب این که با چه جادویی می‌توانیم سیندرلای زندگی‌مان باشیم!



Back to Top ↑