چی بخوریم؟ چیزکیک توت فرنگی

پست شده در ۲ خرداد ۱۳۹۵ | توسط یاسمن شادفر

2

روی ماهی تابه چیزکیک توت فرنگی درست کنید

امروز یک روز هیجان انگیز است. قرار است کمی ماجراجویی کنیم و یک چیز خوشمزه و خاص بپزید. چیزکیک اسمش یک طوری خارجی مآب است که آدم هنگ می کند اما درست کردنش آن قدرها هم سخت نیست. به خصوص اگر قرار باشد آن را روی ماهی تابه و با حداقل امکانات درست کنیم.
ما در این پست چی بخوریم؟ دستور پخت چیز کیک توت فرنگی ماهی تابه ای را آموزش می دهیم.

چیز کیک توت فرنگی با چی بپزیم؟

  • یک  بسته ۲۰۰ گرمی پنیر خامه ای
  • یک چهارم فنجان خامه ترش
  • یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
  • ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱ فنجان توت فرنگی
  • ۱۵ تا ۲۰ سانتی متر ورقه نازک خمیر با آرد (خمیری نازک شده شیرینی پزی)
  • یک چهارم فنجان دارچین
  • لیمو (انتخابی)
  • روغن گیاهی برای سرخ کردن

چیز کیک توت فرنگی چطور بپزیم؟

اینها را در یک ظرف اضافه کرده و هم بزنید:

  • یک بسته پنیر خامه ای
  • یک چهارم فنجان خامه ترش
  • یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
  • دو قاشق عصاره وانیل
  • توت فرنگی ها شسته و قطعه قطعه شده
  • پوست لیمو کاملا اختیاری است. اگر عطر لیمو را دوست دارید، همین الان به مخلوط تان اضافه اش کنید.

حالا همه مخلوط را در یک مخلوط کن ریخته و هم بزنید. همه توت فرنگی ها را در چرخ و فلک برقی نریزید. چند تا نگه دارید که لازم تان می شود.

نکته دور همی: بدیهی است که ناخنک زدن به مخلوط ایجاد شده، در این مرحله بسیار لذتبخش است اما همه مایع کیک را نخورید!

خمیر و روغن را چطور آماده کنیم؟

مقدار نسبتا زیادی روغن در ماهی تابه بریزید و بگذارید کمی داغ شود. قرار است مخلوط تان در این روغن سرخ شود.در نتیجه به یک ماهی تابه نسبتا بزرگ نیاز داریم.
کمی از خمیر تاکو تا ترتیلایی که قبلا خریده اید را کف ماهی تابه پهن کنید و مخلوط شیرین و خوشمزه را رویش بریزید.
خمیر را رول کنید و چند خلال دندان داخلش فرو کنید که تکان نخورد. بعد هم خمیر را توی روغن بگذارید. (هر طرف سه دقیقه)

مزه دار کردن چیز کیک توت فرنگی

در یک ظرف جدا اینها را با هم مخلوط کنید

  • یک چهارم فنجان دارچین
  • یک چهارم فنجان شکر ریز

 

حالا نوبت بیرون آوردن کیک های سرخ شده است. هربار یکی از آنها را از ظرف بیرون بیاورید و در ظرف دارچین و شکر بغلتانید.

ایول!
5

Tags:


درباره نویسنده



Back to Top ↑