چی بخوریم؟ کف قهوه ترک

پست شده در ۵ خرداد ۱۳۹۵ | توسط اشکان خسروپور

0

روش دم کردن قهوه ترک با کف اضافی!

کف قهوه ترک، یعنی این که شما بلد هستید قهوه تان را درست دم کنید. اگر قهوه ترک را درست دم نکنید، بهترین قهوه ی دنیا را هم که به شما بسپارند، فقط حیف و میلش می کنید. درست کردن قهوه ترکی که کف دار باشد و بویش تا سرکوچه بپیچد، آن قدرها هم سخت نیست. به شرط اینکه چند فوت و فن ساده را بلد باشید.
ما در این پست  چی بخوریم؟ به شما یاد می دهیم که چطور یک قهوه ترک کف دار و خوب دم کنید.

در قهوه جوش چی بریزیم؟

  • آبی که در قهوه جوش می ریزید باید سرد باشد.
  • به ازای هر نفر، یک فنجان آب بریزید.
  • ۵ گرم قهوه ساییده یا یک قاشق چای خوری قهوه به ازای هر نفر کافی است. (۵ گرم به ازای ۶۰ میلی لیتر آب سرد)
  • شکر را به دلخواه اضافه کنید. معمولا یک قاشق چای خوری به ازای هر دو قاشق قهوه کفایت می کند.
  • اگر از عطر هل، میخک و دارچین خوشتان می آید، می توانید کمی از آنها استفاده کنید (نصف قاشق چای خوری هل با پوست یا یک هشتم قاشق چای خوری دانه هل ساییده، دارچین یا میخک)

قهوه را هم بزنید

قهوه و شکر را با یک چنگال یا همزن خوب مخلوط کنید. برای اینکه مخلوط تان خوب عمل بیاید، چشمتان را ببندید و فکر کنید میخواهید تخم مرغ هم بزنید، چرخش طور! قاشق هم خوب است اما همانطور که تخم مرغ با چنگال بهتر هم می خورد، قهوه هم اینطوری راحت تر مخلوط می شود.

تهیه و سرو قهوه ترک کف دار

قهوه جوش را باید حتما روی شعله بسیار پایین اجاق عمل بیاورید. وقتی فنجان روی گاز است، مخلوط تان را به هیچ عنوان هم نزنید. هرچقدر حرارت کمتر باشد، قهوه تان بهتر در می آید.

 

روش بیشتر کردن کف قهوه

یک قاشق کوچک دستتان بگیری و حواستان به قهوه جوش باشد. اولین کفی که ایجاد شد را با قاشق بردارید و توی فنجان بریزید. آب همچنان به جوش می آید و باز هم کف می کند. وقتی کف دوم به کناره های ظرف رسید، قهوه جوش را از روی شعله بردارید.
برای اینکه کف قهوه تان بیشتر شود، به محض اینکه حباب روی قهوه جوش شکل گرفت، آن را از روی شعله بردارید و کفها را با قاشق تان بخوابانید. همین کار را دو بار تکرار کنید ( یعنی یک بار دیگر به جز این بار ) و بعد، قهوه تان را سرو کنید.

قهوه را از کنار فنجان بریزید تا کف خراب نشود.

نوش جان 🙂

 

ایول!
24

Tags: ,


درباره نویسنده

اشکان خسروپور

کتاب را باید با چای خورد، این‌طوری مزه‌اش بهتر است و اصلا بیشتر حال آدم را خوب می‌کند. کتاب‌های زیادی هستند، همین‌طور نویسنده‌های دهان‌پرکنی که اسمشان را شنیده‌ایم اما هیچ‌وقت آنها را نخوانده‌ و ندیده‌ایم. من اشکان خسروپور، روزنامه‌نگار هستم و کارم در «چی» این است که پیشنهاد بدهم، چه کتاب‌هایی با چای داغ می‌چسبند. برای خواندن آثار نویسنده‌های خوب کمک‌تان می‌‌کنم از کجا شروع کنید که توی ذوقتان نخورد.گاهی با بسته‌های خواندنی پیشنهادی هم حالمان را خوب می‌کنیم.



Back to Top ↑